Wild-berries със слънчево сноуборд видео

0
 

Сподели

Shares

Shine Ride е най-новото видео на момичетата от Wild-berries. То е за любовта към сноуборда и слънчевото настроение, което той дава.

Wild-berries

Посланието на Wild-berries към видеото е: „Независимо какво карате и къде се намирате, важното е да сте в яко настроение, да не забравяте усмивката и да чувствате удоволствие от това, което правите. Карайте, радвайте се на живота и не забравяйте – Life is better when you smile!“

Музика: Noah and the Whale
Кадри: Димитър Христов – Kemp и Манол Чалъков
Сноубордист: Станимира Карадочева

Wild-berries е първият сайт в България направен за всички момичета, които не спират да преследват мечтите си. Много от тях се занимават със спортове, които повечето хора намират за мъжки, но истината е, че и момичетата се справят не по-зле с тях. За съжаление, много често обаче, остават някак си на заден план.

Всеки месец Wild-berries представят момичета от различни области в България (и не само), които споделят опита, успеха, мечтите и преживяванията си в това, което обичат да правят.
По този начин Wild-berries искат да вдъхновят още повече момичета да правят това, което ги влече – било то в планината, във/под водата, на улицата или в залата, а защо не и да открият нещо ново, което би ги направило още по-щастливи.

Повече за Wild-berries можете да видите в новия летен брой на списание 360, коeто вече е в продажба.

Wild-berries

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.