Персенк ултрамаратон търси доброволци

0
 

Сподели

Shares

Персенк ултрамаратон е планинско състезание с висока степен на трудност, което изисква от участниците издръжливост и отлична физическа и психическа подготовка. Ден и нощ, дъжд или слънце, студ или пек – това предизвикателство очаква всеки, дръзнал да изпробва себе си в прекрасните Родопи.

Персенк Ултра

Организаторите на Персенк ултрамаратон имат нужда от известно количество доброволци за организиране на състезанието. Става въпрос за хора, които да подсигурят подкрепителните пунктове и да помогнат на състезателите да стигнат безопасно до финала. Ако имате желание да помогнете, можете да се регистрирайте. Търсят се всякакви планинари, лекари, спортисти и ентусиасти, като работата ще е много и много продължителна, така че преценете възможностите си. В зависимост от пункта на който ще бъдете, може да ви отнеме от няколко часа до 2 денонощия. Задачите и отговорностите ще бъдат да поддържане винаги зареден пункта с прясна храна и вода, помагане на състезателите с напитки и храни, записване времето на преминаване и в по-тежки случаи – да помагане при по-тежки физически състояния на състезателите и дори да се претърси района, в случай че има изгубени. Работата е много отговорна, но за вас ще остане удоволствието, че сте помогнали за провеждането на едно от най-трудните състезания в страната, както и за развитието на този спорт в България.

Ако смятате, че имате качествата и свободното време на 13 и 14 септември – можете да се запишете за доброволец с имейл на адрес: info@persenk-ultra.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.