Ранна регистрация за XCO ADVENTURE CUP 2013 до 31 юли

0


Дата на събитието: 31.07.2013

Сподели

Shares

До 31-ви юли феновете на приключенията на открито могат да се регистрират с намаление за участие в четвъртото издание на XCo Adventure Cup. Екстремното състезание на България ще се проведе традиционно в края на септември, този път от 19-ти до 22-ри.

XCO ADVENTURE CUP

Регистрацията е отворена за всеки, който има добра физическа подготовка, умее да работи с карта и компас и да се придвижва сигурно в планински терени. Регламентът изисква и основни познания в скално катерене, спускане на рапели, колоездене, плуване и гребане. Всички екипи са от двама души, като изключително се залага на партньорството – никой не може да финишира сам, нито да се отделя от съотборника си на повече от 100 м по време на надпреварата.

Екстремното състезание на България, XCo Adventure Cup вече е включено и в календара със събития на международната мрежа за екстремни спортове – www.sleeepmonsters.com

Очаква се участие на близо 40 български и чужди отбори, като за ранна регистрация е предвидено намаление от таксата за участие – до 31 юли тя е 50 лв за участник. След това, за да застане на старта, всеки състезател ще трябва да заплати по 75 лв.

XCO ADVENTURE CUP

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.