Ранна регистрация за XCO ADVENTURE CUP 2013 до 31 юлиДата на събитието: 31.07.2013
0

Сподели

0Shares
0 0

До 31-ви юли феновете на приключенията на открито могат да се регистрират с намаление за участие в четвъртото издание на XCo Adventure Cup. Екстремното състезание на България ще се проведе традиционно в края на септември, този път от 19-ти до 22-ри.

XCO ADVENTURE CUP

Регистрацията е отворена за всеки, който има добра физическа подготовка, умее да работи с карта и компас и да се придвижва сигурно в планински терени. Регламентът изисква и основни познания в скално катерене, спускане на рапели, колоездене, плуване и гребане. Всички екипи са от двама души, като изключително се залага на партньорството – никой не може да финишира сам, нито да се отделя от съотборника си на повече от 100 м по време на надпреварата.

Екстремното състезание на България, XCo Adventure Cup вече е включено и в календара със събития на международната мрежа за екстремни спортове – www.sleeepmonsters.com

Очаква се участие на близо 40 български и чужди отбори, като за ранна регистрация е предвидено намаление от таксата за участие – до 31 юли тя е 50 лв за участник. След това, за да застане на старта, всеки състезател ще трябва да заплати по 75 лв.

XCO ADVENTURE CUP

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.