360° уикенд: 12-14 юли, 2013

0
 

Сподели

Shares

Уикенд предложенията на 360° тази седмица са пълни с планини, колела, музика, фестивали, състезания. В един уикенд има два големи фестивала и почистване на Централен Балкан, а за колоездачите календара е още по-пълен.

360° уикенд: 12-14 юли, 2013

Ето ги и по-интересните идеи за уикенда от 360°:

Artmospheric Festival

Ежегодният фестивал Артмосферик ще се проведе от 12-и до 15-и юли в Западна Стара планина. Седмото издание на форума за пореден път събира меломани, артисти и водещи фигури от света на съвременната електронна музика. На фестивала ще има работилница на 360, по време на която ще можете сами да сглобите новия, летен брой на списанието и да го прочетете преди всички останали.

Съботен велоизлет до яз. Огняново

Тази събота е време за традиционния велоизлет. Тази седмица дестинацията е язовир Огняново, а маршрута София – Горна малина – Байлово – Огняново – Елин Пелин – София, общо около 100 километра.

УзанаПолянаФест

УзанаПолянаФест е шарен фест със зелена мисия, който включва музика, работилници, демонстрации, био-дегустации, вело и пешеходни приключения, прожекции, изложби, семинари за алтернативна енергия, био-земеделие и различния живот.

30-ти велоизлет – 100 км около Витоша

Началото на велоизлета е в 08:00 ч. от езерото Ариана по бул. България в посока Бояна. Карането ще е лежерно, като първия баир към Бояана ще е началната преломна точка – ако се окаже, че на някой маршрута не ми приляга, това е момента да се върне обратно. Въпреки лежерното темпо велоизлета е най-трудния обявяван по момента.

Почистване Централен Балкан

От 13 до 20 юли две отделни групи, от северната и южната страна на Стара Планина, ще поемат на път, с цел почиствана на основните туристически маршрути в Централен Балкан.

Уикенд с каяци на Синеморец

Варненският клуб Sea Adventure организира приятно речно-морско приключение с каяк по Южното Черноморие и Странджа.

“Искам никога да не порасна” – горски приключения за възрастни, 14-19 юли

Идея за един малко по-дълъг уикенд: Приключенска програма насочена към тези от вас, които са запазили рошавия пакостник в себе. Действието се развива в горите и езерата около Беглика. Времето е между 14 и 19 юли. Организатор е Байкария. Краен срок за записване – 6 юли.

Трети кръг от ХСО Купа България

На 14.07.2013 г. ще се проведе трети кръг от национален XC шампионат за Купа България, в дисциплината XCO.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.