Уикенд с каяци на Синеморец

0


Дата на събитието: 13.07.2013

Сподели

Shares

Варненският клуб Sea Adventure организира приятно речно-морско приключение с каяк по Южното Черноморие и Странджа.

Морски каяк

Програмата, която са замислили е следната:

12 юли (петък) След работа към 17-18 часа отпътуване от Варна. Вечерта пристигане на Силистар и започва оправяне на бивака.

13 юли (събота) Разходка с каяци по река Велека. Пускане от моста до Синеморец и ще гребане срещу течението на реката докъдето се стигне. След обяд и почивка – ще пускане с каяците по течението до устието на реката. Ако е спокойно морето – прибиране до Силистар по море.

14 юли (неделя) Ден за морски каякинг. След закуска и кафе тръгване с каяците на север докъдето се стигне. Ще се кара покрай красивия скалист бряг, ще се спира на малки плажчета – релакса е гарантиран.

15 юли (понеделник) Ставане по изгрев и сутрешен морски каякинг в посока Резово. Следва плаж и отпътуване.

Програмата не е задължителна и може да се промени в зависимост от прогнозите за времето.

Фото и видеото са задължителни.

Начинаещите да не се притесняват за нищо. За тях специално ще се проведе кратък курс по каякинг и ще бъдат запознати със спецификата на морския и речния каякинг.

Пакетна цена няма. Лодките и екипировката се дават под наем. Единичният каяк е 35 лева а двуместен – 50 лева на ден. В наемната цена са включени спасителни жилетки, гребла, шприцки, водоустойчиви калъфи за телефон, сухи торби за личен багаж. Участието с предварително записване в Sea Adventure.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.