„Petit Bus Rouge“ – летящият цирк на лудите клоуни идва

0
 

Сподели

Shares

Внимание! Внимание, дами и господа, момчета и момичета, „Petit Bus Rouge“ – летящият цирк на лудите клоуни – е на път да започне!

Дръжте здраво шапките и билетите си в пълна готовност да се присъедините към най-лудия екипаж за грандиозно пътуване, пълно с тръпки и разливи.

Petit Bus Rouge

Моля, всички на борда на малкия червен автобус „Petit Bus Rouge“! С много нови трикове, вдъхновени идеи, тестващи границите на възможното, талант и работа в екип ще бъдете зашеметени. Клоуни, музиканти, акробати, катерачи – има място за всички на борда на малкия червен автобус.

Вижте трейлъра на един от най-забавните екстремни филми „Petit Bus Rouge“, на който ще можем да се посмеем съвсем скоро. По-откачено нещо не е снимано досега!

Режисьор на филма е познатият ни с „I belive I can fly“ Sebastien Montaz-Rosset.

Sebastien Montaz-Rosset е израснал във френските Алпи и е прекарал голяма част от живота си играейки и работейки в планината. Той започва да се занимава със ски, сноуборд и катерене още като дете. По-късно Sebastien става квалифициран планински водач и ски инструктор, което му позволява да споделя своята страст и ентусиазъм за планината и с други хора. Заснемането на клиенти разпалва неговия интерес към киното.

Petit Bus Rouge

Sebastien Montaz-Rosset: „Харесва ми да намирам начини да получавам реакция от страна на публиката и да оспорвам представите на хората по какъвто начин мога.“

Sebastien подчертава, че той няма никакво формално обучение в киното. Той казва, че има много начини за създаване и филмови ефекти, без да се налага много сложно оборудване. Според Sebastien, един добър филм е много повече от разказване на история, връзката, която се прави между обектите и тяхната публика трябва да бъде водеща. Страстта, любопитството и търпението са ценни и полезни инструменти когато камерите са в действие, казва още режисьора.

Ето и един бонус към филма:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.