Мързеливият колоездач

9
 

Сподели

Shares

Да си призная, аз съм малко мързелива. Карам колело вместо да взема градски транспорт, защото съм твърде мързелива, за да отида до павилиона и да си купя билети. Твърде мързелива съм и да търся точни пари за билетче под дивана. Освен това съм твърде мързелива, за да се прехвърлям от 204 на 7-цата трамвай и после на метрото, предпочитам мързеливо да въртя педалите директно до местоназначението си, без досадни трансфери.

Колоездач

Вместо да ходя пеша 15 минути до пазара, тъй като ме мързи, отивам до там с велосипеда за пет. Да, аз карам колело, защото съм твърде мързелива да ходя пеша.

Имах кола, но бях прекалено мързелива, за да ѝ плащам данъците и подновявам застраховки и винетки всяка година. Твърде мързелива бях, за да пълня резервоара ѝ с бензин всеки ден. Мързеше ме и да я карам на автомивка, да ѝ правя ГТП, да плащам за синя, зелена и розова зона. Много ме домързяваше и да чакам в задръствания. Затова я разкарах. Сега просто скачам на колелото и отпрашвам яваш, яваш, маняна, маняна, че даже и леко айляк.

*С вдъхновение от treehugger

Сподели

Shares

9 КОМЕНТАРИ

  1. Дааа, и при мен така. Сутрин като се спусна до Университета, като пристигна още спя. А ако беше с автобус или трамвай, щях да съм вече изтощен за цял ден!

  2. Не съм чувала друг като мен да кара колело от мързел. Блгодарение на това не съм изнервена от градския транспорт и обувките ми са в перфектно състояние с години! :)

  3. Ооо, мен най-много ме мързи да чегъркам лед от стъклата зимата.

  4. Мене ме мързи да бича пеша по стотици километри…

  5. Дааааа. Mен страшно ме мързи да се бутам с още 83757495 души в тролея и да чакам на спирки. А най-мързи да висиш в задръстване ^_^

    Да му се не знаят и мързеливите велосипедисти.

  6. Аз бягам по 5км почти всеки ден(не съм мързелив),ама да ми говорите че в тая лудница по улиците на София,да караш велосипед е голямо геройство,…е няма що.А и съм сигурен,че почти всички дето се правите тук,си пътувате с градския транспорт.Ама то е така,българинът да види някакво заглавие нацвъкано в някой сайт и веднага налазва компетентно.

  7. ооо да.. мен ме домързява да ходя до магазина който е на 200м от нас.. единствено като е мокро не ме кефи да се калям с гнусотията от асфалта и локвите..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.