360° уикенд : 21-23 юни, 2013

0
 

Сподели

Shares

Ако се чудите какво да правите през уикенда, 360° няма да ви остави да скучаете. Ето какви са по-интересните уикенд събития, с които можете да се забавлявате:

360° уикенд

Български държавен шампионат по рафтинг 2013 и Евро купа 2013 е рафтинг събитието на уикенда. Започва в петък вечер и приключва в неделя с награждаване. Мястото е Кресненското дефиле.

Международен сърф ден – 23-ти юни. В Ri Bar, Варна от 12:15 в събота, 23-ти юни можете да се включите в празнуването на международния сърф ден.

Регата ”Циклон” 2013. Ако сте близо до Поморие и си падате по морските спортове, не пропускайте регатата, която започва в петък и ще приключи в неделя.

Боулдър пред Паметника на Съветската армия. Тези, които ще бъдат в София през уикенда могат да стегнат еспадрилите и да опитат малко боулдър пред Паметника на Съветската армия.

Фестивал на билките в село Младен, 22 юни. Ако ви се струва добра идеята да прекарате най-дългия ден в годината, 22 юни, над язовира до китното село Младен, община Севлиево, можете да отидете на фестивала на билките.

Поход на билките в Софийска Света гора. Ако искате пък нещо билково, но по-близо до София, можете да се включите в пешеходен поход в района около Клисурския манастир „Св. Петка Параскева“, разположен над град Банкя.

Фестивал на дивите цветя в Родопите. Фестивалът започва в петък край Смолян и ще продължи до края на месеца – 30 юни. Програмата на събитието включва: ботанически турове по маркирани ботанически пътеки, лекции за експерти и любители, беседи, запознаващи с използването на местните билки, ателиета по традиционни и художествени занаяти за малки и големи, представяне на фолклора на местните общности, тридневен вело-тур сред цветята на Родопите.

…сега вече никой няма извинение да бездейства уикендно.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.