С Lifeproof в Източни Родопи

0
 

Сподели

Shares

Екипът на 360° винаги е надъхан за приключения в дивата природа далеч от обикновеното ежедневие. Този път решихме да идем някъде из Източни Родопите, на брега на река Арда, близо до Маджарово, в лагера на англичанина Тим.

Lifeproof

С нас е и Ясен Савов /европейски шампион по парапланеризъм и любим наш приятел, бел.а./, заредени сме с екипировка за къмпингуване, тандемно крило и ведро настроение.

Lifeproof

Стигаме при Тим, който говори приличен български и живее от другата страна на река Арда – до него можем да стигнем само с каяк. Тим живее на страхотно място. Заобиколен е с вода, скали, сочна гора, пясъчни плажове, пълно е с диви птици и животни, даже лешояди – абсолютна дивотия!

Lifeproof

Толкова е диво това място, че и Ясен взе, че подивя. Не се сдържа, събу се бос и започна да се катери по скалите в района. Движенията му са отмерени и плавни. Изкачва се с лекота и застава радостен на острия ръб.

Lifeproof

Със същата лекота Ясен успя да изпусне телефона си в основата на скалите – лошо падане. Тъкмо започна да споменава „майката на телефоните“, когато видя, че апаратът се е заклещил между две скали и благодарение на Lifeproof калъфчето си е невредим.

Lifeproof

На другия ден нямаше как да не се качим на каяците и да не пощъкаме в района по вода. Това място е още по-красиво и диво, погледнато от реката. Над нас кръжат лешояди, а времето е идеално за каякинг.

Lifeproof

Ясен е толкова развълнуван, че се обажда да се похвали на масажистката си и да й обяснява как иска да я доведе на това приказно място.

Lifeproof

Спираме, за да си починем и да се насладим на гледките и забъркваме телефона в ново премеждие, след като го бутаме във водата, защото беше небрежно оставен въху каяка. Последва спасителна акция с гребла.

Lifeproof

Накрая за пореден път телефонът е спасен. Този апарат се оказа безсмъртен! Явно калъфът I phone – Lifeproof наистина го пази при всякакви идиотски обстоятелства – от удар, вода, пясък, кал… и от Ясен!

Lifeproof

ВИЖ ПОВЕЧЕ за водо- и удароустойчивите калъфи за телефон Lifeproof тук

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.