Боулдърленд – тръпката от катеренето по нов начин

2
 

Сподели

Shares

Както сигурно вече знаете, Боулдърленд е най-новата катерачна стена в София. Освен, че е нова, тя е и уникална за страната. Залата е толкова различна и футуристчна спрямо всичко, което познаваме, че с нея може да се изживее тръпката от катеренето по съвсем нов начин. Боулдърленд се отличава с иновативен „космически“ дизайн, светещи елементи, голямо разнообразие на хватки, стъпки и маршрути.

Боулдърленд

Боулдърленд е зала, предназначена за т.нар. боулдър катерене – на ниски стени без осигуровка. Този вид катерене е силно технична дисциплина, която едновременно подобрява физическата сила и издръжливост и развива логичното мислене. То е за всички, които се мотивират от добрите резултати и постоянно търсят нови предизвикателства.

Залата разполага с обща площ от 850 кв.м. и предлага над 250 различни маршрути, съобразени с различните нива на подготовка на катерачите. Боулдърленд има и невероятна гледка към Южния парк. Освен това, към залата има и Climbar с голям избор на здравословни храни и напитки, както и сауна за релакс след тренировките.

Funtopia – зала за забавления

Изчезващи хватки, комин, потънал в мрак, лабиринт, ходене по покрива на небостъргачи, средновековен замък – всичко това са само малка част от предизвикателствата на Funtopia – част от Боулдърленд. Funtopia е за малки и за големи и е напълно безопасна зала, подходяща и за детски партита. Повече можете да научите от сайта Funtopia.

Боулдърленд се намира на етаж 3 в Paradise Center.

Funtopia

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.