„Pasarel Run“ – бягане в пресечена местност, 16-ти юни

0


Дата на събитието: 16.06.2013

Сподели

Shares

„Pasarel Run“ е деветото състезание от сериите бягания в пресечена местност „RunBG Trail Series“. Този етап ще се проведе в Пасарел, който се намира на 22 км от София в посока гр. Самоков, по поречието на река Искър и на югозападния склон на Лозенска планина.

Pasarel Run

Дата: 16.06.2013г.
Старт: 10:00 часа
Дистанции: 6.6 км и 11.5 км (трасетата са различни)
Настилка: черни пътища и пътеки
Денивелация: 6.6км (216м + и 216м -); 11.5 км (- 413м + и 412м – )

„Pasarel Run“ – след Бухово Рън и Стара планина състезанието се завръща в Лозенска планина, където беше Коледното издание. Времето ще е прекрасно и все повече бягащи идват заедно с децата и семейството, те могат да играят федербал и волейбол докато останалите бягат, а защо не да вземете китарата и барбекюто и да си направите един страхотен спортен полуден с елементи на пикник и забавление на ново място.

Такса: 10 лв (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието).

Pasarel Run

Награди: Наградите са осигурен от верига магазини SLS и са на марката Mizuno, както и Doppelherz (Doppelherz осигуряват награди за първите и изненади за всички участници в Pasarel Run). Наградите по традиция се теглят на лотариен принцип и всеки може да спечели. Забавни отличия: Ще бъдат отличени участници в няколко категории: Най-голям ентусиаст; Най-загубен (“Най-добър” ориентировач); Най-атрактивен; Най-млад – пеУенак; Най-стар – Старото куче и Най-секси участник и най-голям отбор!

Как да стигнем до старта? С автобус номер 3 или маршрутка, която пътува до Самоков.

Pasarel Run

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.