Черна Гора – приключения на ръка разстояние

0


Дата на събитието: 18.06.2013

Сподели

Shares

Във вторник от 19 и 30 в Клуба на пътешественика ще можем да чуем презентация за Черна Гора, която е първата от поредица „Балканите – приключения на ръка разстояние“.

Черна гора
Снимка: Charterworld

Черна Гора – името й е не случайно, но освен безкрайни планини си има и красиви морски заливи, бездънни каньони и очарователни езера, както и много история.

Ако се чудите накъде да хванете, Черна Гора със сигурност си заслужава и е толкова близо до нас.

В Клуба на пътешественика ще ни разкажат за интересни местенца, които си заслужава човек да посети, отивайки там, като Которския залив, планината Проклетия, планината Дурмитор, каньоните на Тара и Мъртвица, за Колашин и Подгорица и т.н.

Ако сред желаещите да отидат на презентацията, които са били там, могат и те да се включат като споделят снимки и разкажат накратко за впечатленията си.

Датата е 18-ти юни, вторник. Началният час 19:30. Крайният час неизвестен. Таксата е 4 лева, като тя включва презентация, прожекция и безплатна напитка по избор.

Клубът на пътешественика има молба към всички желаещи да видят презентацията (или и да участват в нея) да потвърдят предваително на travellersclub.bg@gmail.com или телефон: 0882 29 28 77.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.