Боровец стартира летния сезон с нови активности и забавления

0
 

Сподели

Shares

На първи юни Боровец даде официален старт на лятото в курорта. Освен, че започва по-рано от обичайното, тази година лятната програма на Бороспорт е изпълнена с много нови активности и забавления, както за възрастните, така и за децата.

Borovets Mountain Bike Park

Сред тях са чисто нов пейнтбол център, игрище за плажен волейбол, като върху пясъка ще могат да се практикуват още плажен тенис и плажен футбол. Гостите на Боровец могат да се насладят на тандемни полети с парапланер от връх Ястребец и полети с хеликоптер над невероятните природни забележителности на Рила планина. Любителите на стрелбата пък могат да пробват мерника си с малокалибрено или въздушно оръжие на биатлон центъра. Още по-богат е изборът на туристически маршрути за пешеходци, като се предлагат и специални фото турове. Сред предизвикателствата, които очакват гостите на Боровец са още: джип сафари и off-road маршрути, маунтин байк турове, конна езда, стрелба с лък, забавления във въжения град „Бороландия”.

Подобрения и нови трасета има и в гордостта на летен Боровец – Borovets Mountain Bike Park. Това лято той ще бъде домакин на едно от най-авторитетните състезания в Европа по планинско колоездене в клас UСI-1, както и на още няколко надпревари на национално равнище.

За най-малките гости на курорта са предвидени нови атракциони в откритата детска градина и са добавени нови „кръгове” във въжения град „Бороландия”. Пред хотел „Рила“ има детски замък и батут и ще бъде изграден малък детски басейн със зорб топки, където мачуганите ще могат също да управляват и малки лодки.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.