Нова и впечетляваща катерачна зала в София

1


Дата на събитието: 20.05.2013

Сподели

Shares

Катерачната зала на Walltopia – Boulderland отваря врати в Paradise mall.

Boulderland

Над 250 различни маршрути, съобразени с различни нива на трудност, сред тях и специално създадени маршрути от звездите на световното катерене – Крис Шарма и Дейв Греъм.

Ден на отворените врати в Boulderland!
20 май, понеделник
Работно време? 10:00 – 22:00ч.
Адрес: Бул. Черни връх 100, ет. +3

От Boulderland споделят и важна информация за функционирането на залата:

„В Boulderland държим на чистотата и здравето, поради което разрешаваме само употребата на течен магнезий в залата за катерене.
Нека запазим торбичката магнезий за скалите, а в залата да използваме само течния му вариант, за да можем всички да извлечем максимално удоволствие от катеренето и да не вдишваме неприятен прах.
В случай, че нямате течен магнезий, в Boulderland предлагаме тубичка от 30 мл – количество, напълно достатъчно за 1 тренировка – който ще бъде безплатен само в деня на отворените врати!

Тези от вас, които нямат навършени 18 год., трябва да носят със себе си попълнена декларация от родител или настойник. Декларацията може да откриете тук- http://boulderland.eu/wp-content/uploads/2013/01/Boulderland.pdf“

Повече информация за Boulderland може да откриете на www.boulderland.eu

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Супер, че някой вкарва такива пари в тая насока, че кани светила и пр. Допринасят много за спорта.
    По отношение на залата обаче – не е ли малко изтрещяла – неонови цветове, светещи хватки. Бяло и черно. Бива съвремие, ама това прилича на нощен бар повече. Аз лично бих предпочел зали, които максимално имитират природата, а това е точно обратното.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.