брой 01 2009

0
 

Сподели

Shares

Температурите се покачват все повече, а мислите за шума на морето и планината започват все по-често да нахлуват в главите ни. Затова в първия ни брой ще настроим сетивата ти на честота летни екстремни преживявания.
Катерене, колоездене, мотокрос, летене, уингсют, дайвинг, сърф, уейкборд и скейтборд са само част от алтернативните спортове, които ще завъртят реалността около теб на 360°.
Ще те пренесем директно в атмосферата на някои от най-големите музикални и екстремни събития в началото на лятото. Ще ти покажем, че сме инициативни – факт е първото екстремно събитие на списание 360°. Ще ти подарим половин слънчеви очила!
Обещаваме да ти покажем какво е да се преобърнеш на 360° в космоса, въздуха и водата с първия български космонавт Георги Иванов, световния и европейски шампион по бейс джъмпинг Валери Розов и Емил Цолов „Робота” – европейски шампион по уейкборд.
Ще ти разкрием още какво е да се катериш в далечен Тайланд и да караш колело в дивата природа на Кения. Ще те преведем по нов туристически маршрут и ще те качим на лентата Slackline за още скокове и завъртания. Ще ти покажем как да направиш пребиваването си в планината по-безопасно.
Подготвили сме и нова селекция от продукти, екологични проекти и иновации. Очаква те и справочник на клубове, сдружения, агенции и магазини. За финал ти подаряваме кесийка за планината, която сам можеш да сглобиш чрез ръководството за практично оригами.

                                                    КУПИ ТУК 

Разгледайте още актуални продукти в  онлайн магазина на списанието. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.