TEVA ZIRRA – леки и удобни

0
 

Сподели

Shares

TEVA ZIRRA – ултра леки, удобни и бързо фиксиращи се дамски сандали.

TEVA ZIRRA

Слънцето и горещите дни вече са тук, а с тях и необходимостта от сандали, които да осигурят на краката ни въздух и свобода. Сигурни сме, че всички момичета – особено тези, които активно оползотворяват времето си, са се изправяли пред проблема – външен вид или представяне. Ще кажем – и двете. Защото независимо дали на планинска пътека, край реката или в центъра на града, TEVA ZIRRA ще отговори на очакванията.

TEVA ZIRRA

Ултра леки и с тънки, но с надеждни каишки, сандалите се нагласят лесно и бързо, без затормозяващи катарами и системи. Гумената подметка се справя идеално в мокри ситуации, ергономичната й форма приляга идеално към женското стъпало, и е третирана с антимикробно покритие.

Повече за TEVA ZIRRA можете да научите тук.

TEVA ZIRRA

Teva на иврит означава „природа“, а логото с ръката е индиански символ за „приятелство“ и „вода“. Вдъхновена от водата, TEVA и до днес остава свързана с нея – затова преди две години започват кампанията „A pair for a foot“, или за всеки закупен чифт обувки, ще изчистят един фут брегова линия някъде по света. През 2012 година това са 4.4 млн фута (над 1300 км) в Щатите и Япония.

TEVA ZIRRA са в магазини Стената, магазин Sniper, магазин CAMOUFLAGE.BG онлайн и магазин CAMOUFLAGE.BG на ул. Костенски водопад №58 в София – офлайн.

Магазин Camouflage.bg
Магазин Camouflage.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.