Пролетният брой на 360 излиза с парти

0


Дата на събитието: 24.03.2013

Сподели

Shares

За да отпразнуваме новия брой ви каним на 24 април от 20 ч. в клуб *MIXTAPE* 5, София на парти с много музика и фънки настроение от DJ iHOU, екстремни видеа и слаклайн за разцъкване. Входът е свободен!

Cover

Списание 360 се завръща по-голямо и по-добро от всякога. 112 страници в голям формат на изцяло рециклирана хартия, пълни с приключения, пътешествия, постижения, проекти, новини, събития, репортажи и всичко най-интересно от света на екстремните спортове и активния начин на живот. Търсете го в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината.

Freeride2013

Ще го намерите в спортните магазини, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна. Пролетният брой излиза на 23 април, с цена 4.98 лв.

Bike_Himalaya

Акцентите в броя:

  • Акропарапланеристът Весо Овчаров: първият български атлет в отбора на Red Bull
  • Българската мисия на Антрактида + фрирайд ски с Виктор Троянов и катерене с Дойчин Боянов на най-негостоприемния континент
  • Из Хималаите с колела: едно пътуване на Байкария
  • Маратон в джунглата: шест дни с Краси Георгиев из джунглата на Камбоджа
  • С ветроходна яхта по гръцките острови
  • Бързи води: местата за рафтинг и каяк
  • Най-бързите птици в България

И още: парапланеризъм, катерене, планинско бягане, акценти от фестивала “Зелени дни”, лични истории и впечатляващи фотографии.
360Magazine_SpringIssueReleaseParty_680x1000px
Заповядайте на 24 април от 20 ч. в клуб *MIXTAPE* 5 да разгледаме заедно новия брой и да се заредим с много пролетни емоции!

David_Lama

Action_Profil

Wind
Antarctic
WhiteWater

Birds

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.