Първи фестивал RAM JAM

0


Дата на събитието: 27.04.2013

Сподели

Shares

С това мероприятие ще се отърсим от зимното настроение и ще си припомним какво ни кара да се връщаме на две колела в планината отново и отново, сезон след сезон. Търсенето на истинските приключения, миговете с приятели сред природата и добрите истории, разказани (или чути) на по бира след каране са само част от нещата, които искаме да споделим с вас в този ден.

Ram Jam

28 АПРИЛ 2013. Панчaрево. Начало 10:00 часа.

Google maps карта. GPS координати: 42°35’56.15″N 23°25’5.91″E

Ето какво ще се случва в детайли:

Ще ви покажем нагледно как си представяме еволюцията на технологиите в различните дисциплини чрез ключовите ни нови модели, които ще бъдат налични за test ride: ht.two 29”, ht.three 29”, xc.one 29”, nduro 29”, am.two, dhx2

Ще можете да покaрате с нашите отборни карачи и да почерпите от техния богат състезателен опит.

Ще бъдем на разположение за тормоз (или сладка раздумка) по всякакви технически въпроси, свързани с поддръжката и настройката на вашия велосипед.

Ще приложим богатата си фантазия и креативност, за да ви осигурим забавление с импровизирани конкурси, игри и състезания “на терен” – най-интересните от тях ще бъдат обявени в оставащите седмици до мероприятието. С други пък ще ви изненадаме на място – едно обаче е сигурно – награди ще има!

Ще се погрижим също така да си прекарате отлично и между каранията с хубава музика, хубаво хапване и множество изненади.

RAM JAM представлява най-вече жест към всички наши клиенти, но това не означава, че хора с други марки велосипеди няма да се допускат – напротив, всички са добре дошли, викнете и приятелите си!

В случай на прогноза за лошо време в седмицата преди мероприятието, на сайта на Ram Bikes ще бъде обявена резервна дата.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.