APACHE INDIAN В *MIXTAPE 5* НА 27 АПРИЛ

0


Дата на събитието: 27.04.2013

Сподели

Shares

zionlion systems apache indian mixtape 27 april

На 27 април, събота британската реге легенда APACHE INDIAN ще пее за първи път в София и *MIXTAPE 5* по покана на пионерите от Zionlionz Soundsystem и с подкрепата на клуба.

С гостуването на Apache и неговата Karma Soundsystem ще отбележим и 9-тия рожден ден на ZionLionz – оригиналната реге саунд-формация на България.

Реге звездите от световна величина, които не са от Ямайка или с ямайски корени се броят едва на пръстите на едната ръка: Gentleman, Alborosie, Alpha Blondy и Lucky Dube (светла му памет), Apache Indian. И ако Gentleman успяхме да видим на миналогодишния Spirit of Burgas, а за Alborosie и Alpha Blondy можем засега само да мечтаем, то случаят с Apache Indian е съвсем различен.

Най-сетне ще имаме шанса да видим кой е Steven Kapur (Стивън Капур) a.ka. Apache Indian изпял една от най-култовите мелодии на 90те Boom Shack-A-Lack и създал уникалната еклектична комбинация от ямайско реге и индийска танцувална музика „бангра” наречена Bhangramufin (бангра мъфин).

Към реге денсхол експолозията, ще се присъедини и пламенния реге глас на ZAFAYAH, който наскоро се завърна от турне в Индия. ZAFAYAH е един от най-талантливите български реге изпълнители, като освен поет и музикант, той е и основен продуцент в първия български реге лейбъл Roots Rocket. Съзнателният растаман определено ще се впише перфектно в атмосферата на вечерта и ще нажежи сцената до огнено червено, точно преди да излезе и гвоздеят на програмата – Apache Indian! Междувременно ветераните в world beat категорията Global Vision Circle ще бъдат домакини на B-Side залата (малката зала) на *MIXTAPE 5*, където заедно с артистите от Karma Soundsystem ще ви въведат в света на индийската танцувална мания наречена Bhangra, в автентична атмосфера и визия от Индия.

Билети – 10 лв. – през април – Предварителна продажба на билети в мрежата на TICKETSTREAM.BG
Офлайн каси: Строежа, Бар „ПЕТЪК“, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit.
Билети – 15 лв – в деня на събитието и на място.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.