Международният фестивал за съвременен танц и пърформанс АНТИСТАТИК ще излезе и на улицата!

0


Дата на събитието: 16.04.2013

Сподели

Shares

За 6-та поредна година от 15 до 21 април в Червената къща, Театралната зала на Софийски университет, Театрална работилница „Сфумато” и на публични пространства.

Ще бъдат представени ярки авторски представления на изпълнители и хореографи от Европа, Азия и Северна Америка, които посочват новите динамики на международната сцена на съвременния танц и пърформанс.

Пълната програма на фестивала можете да видите тук.

Ние от 360 сме хвърлили око на това събитие:

Насред многобройните модерни танцови изпълнения, на 16 април ще се случи и едно необичайно парти в клуб MAZE със сетове на Емилиян Гацов-Елби и GENDA (Станислав Генадиев).

Емилиан Гацов-Елби и Станислав Генадиев - Генда  Снимки: в-к Капитал
Емилиан Гацов-Елби и Станислав Генадиев – Генда
Снимки: в-к Капитал

Емилиян Гацов-Елби, досега невидимо присъствал като композитор и саунд дизайнер за театър и танц, ще пуска и импровизира върху брейкбийт, парчета с изкривени вокали, насечени фрази и експлицитната употреба на шепа определени думи.

Genda (Станислав Генадиев) е професионален танцьор и хореограф. Той развива собствен стил, в който чрез подбрани минималистични движения на тялото рисува аналогии с природни и социални процеси. Тази естетика следва и в подхода си към музиката – и в нея той се концентрира върху развитието на една проста идея и нейната деконструкция. Черпи вдъхновение от UK BASS music, DUB, Break Beat, Jazz. В композициите си съчетава набор от семпли, записани сигнали от (виртуални и аналогови машини), както и набор от полеви записани звуци.
Вход свободен.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.