С бейсджъмп на закрито започна конструирането за Red Bull Flugtag 2013

0
 

Сподели

Shares

С особено ектремен скок на закрито във Вашингтон в началото на април, Майлс Дайшер откри записването за Red Bull Flugtag 2013 и обяви крайния срок за заявяване на участие – 1 юни. Така започва и конструирането на специалните летаталени апарати, които ще се разбиват през септември с гръм, трясък и много, много смях в 5 поредни града в САЩ.

Red Bull Flugtag е лудо състезание, което се случва за 1 ден всяка година от 1992-ра. Съдиите следят за три направления: първо, дистанция – все пак това е състезание по летене. Второ – креативност, което за американците е по-точно предизвикателство да се покаже невероятния дух на играта и забавлението. И трето, аплаузите! Колкото по-доволна е публиката, толкова по-силно е шоуто, нали така?

miles deisher flugtag 2013 indoor basejump

Представлението е безплатно за всички, защото си заслужава да се гледа повече от всякаква комедия! Участват около 40 уникални, собственоръчно направени летателни апарати, някои от които са спиращи дъха изобретения. Най-невероятните летателни апарти, направени у дома и управлявани изцяло ръчно, се пускат директно в морето или в басейн от кей висок около 9 метра. Повечето състезатели са там заради шоуто и много малко са изобретенията, които въобще политат. Но смехът и въодушевлението са наистина неповторими!

Повече инфо на официалния сайт.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.