TEVA Hurricane: във и около водата

0
 

Сподели

Shares

Teva Hurricane е съвременният вариант на оригиналните TEVA сандали, които съчетават традицията и модерните технологии. Стабилност и добро сцепление на подметката, усъвършенстван контур, който прилепва към крака за повече удобство, антибактериално покритие, за да неутрализира евентуални миризми и регулируеми ленти са сред плюсовете. Ще ги усетите, когато в края на дългия ден, изпълнен с какво ли не, единственото, за което не сте мислили, са краката ви.

TEVA

За времето, в което е на пазара, TEVA е успяла не само да се наложи като марка, но и да се превърне в символ на качество и издръжливост. Истината е, че са малко онези, които са притежавали чифт обувки на TEVA и не са останали фенове до живот. Историята им датира от началото на 80-те, когато Марк Тачър, работил като гид на река Колорадо и запален по бързите води и планинските преходи, изобретява сандал, който е еднакво подходящ за както каяк и рафтинг, така и за времето около реката. До този момент не съществува адекватна обувка, която да изсъхва бързо, да не се изхлузва и да е достатъчно удобна, за да бъде носена дълго време. Оттогава и до днес класическите сандали на TEVA са предпочитани от всички активни хора, спечелили доверието им с удобство, качество и издръжливост.

TEVA Hurricane

Повече за TEVA Hurricane можете да научите тук.

Teva Hurricane

Teva на иврит означава „природа“, а логото с ръката е индиански символ за „приятелство“ и „вода“. Вдъхновена от водата, TEVA и до днес остава свързана с нея – затова преди две години започват кампанията „A pair for a foot“, или за всеки закупен чифт обувки, ще изчистят един фут брегова линия някъде по света. През 2012 година това са 4.4 млн фута (над 1300 км) в Щатите и Япония.

TEVA Hurricane са в магазини Стената, магазин Sniper, магазин CAMOUFLAGE.BG онлайн и на ул. Костенски водопад №58 в София – офлайн.

Магазин Camouflage.bg
Магазин Camouflage.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.