CHILL STATION – „В небето на София“

0


Дата на събитието: 31.03.2013

Сподели

Shares

CHILL STATION - "В небето на София"

Четвъртото издание на CHILL STATION извежда уникалното събитие на ново равнище като го издига буквално в небето на София!

Създаден от Global Vision Circle и Център 15, новият CHILL STATION ще се материализира на 29/30/31 Март на площ от 400 кв. м. на 15-тия етаж в сградата на ЕНЕРГОПРОЕКТ на върха на кв. „Лозенец” (бул. „Джеймс Баучер” 51), със спираща дъха гледка към града и планината над него.

CHILL STATION – „В небето на София“, има за цел да събере в рамките на три дена елементи от зараждащата се нова парадигма в нейните различни аспекти: образование, алтернативна медицина, културна индустрия, био земеделие, хранене, изкуство и комуникация в атмосферата на ambient, chill out, dub & down-tempo music.

Програмата на събитието ще се реализира в 10 тематично обособени пространства:
1. „Форум” с 13 лекции, 2. Музикална и йога зала с над 20 артиста, 3. Детски кът с игри и творчески занимания, 4. Юрта с музикални инструменти за импровизация и звукова медитация – Life Trans Circle, 5. Chill area с виртуални изложби, 6. „Институт за изследване на тишината” – място за невербална творческа комуникация, съзерцание на панорамата, четене, рисуване или почивка, 7. Зала за масажи, 8. Кабинет за квантова медицина и консултации, 9. Астрология и таро, 10. Пазар с био продукти и ръчно изработени аксесоари.

В рамките на CHILL STATION ще се случат ексклузивните събития:
LIFE TRANS CIRCLE MARATHON – 10 часа музикална медитация-импровизация, отбелязваща 10 години „Life Trans” в България (нощта на събота срещу неделя),
и
Интерактивна инсталация – „ТЕАТЪР НА СЕТИВАТА” – наситено сетивно пътешествие в тъмното, вдъхновено от театъра на сетивния „Лабиринт”, където главият герой си Ти. (неделя вечер – ограничени места, с предварително записване на 0885 61 72 07)

Подробна ПРОГРАМА на събитието по дни, часове и пространства тук !

ВИЖТЕ ВИДЕОТО за CHILL STATION

CHILL STATION е платформа за нова култура – по-деликатна, по-зелена, по-творческа! CHILL STATION е също така оазис на хармония и будно спокойствие в хаоса на бетонната джунгла.

Начало на събитието:
Петък (29.03.) – 19.00 – 01.00
Събота (30.03.) – 13:00 – 01:00
Неделя (31.03.) – 13:00 – 01:00

Вход: 7лв. на ден, 15 лв. за трите дни

CHILL STATION се осъществява с подкрепата на:
ОCB, „Слънце-Луна”, „Слънчоглед”, „Растена”, „Bio Cafetto“ и други приятели!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.