Winter X Games 2013 в Тин, Франция

0
 

Сподели

Shares

Winter X Games Tignes 2013 започна във Франция с лудо време и много добри резултати. Обилен снеговалеж и вятър забавиха някои от квалификациите в първия ден, но на финалите всичко беше наред и отборът на Monster Energy се изяви с пълна сила.
Първи бяха финалите в мъжките ски слоупстайл, които се проведоха в страхотно време и при перфектни снежни условия. Джоси Уелс заби по тясното трасе бек то бек дабъл корк и няколко стилни преминавания по рейловете, грабвайки среброто и добавяйки в колекцията си 4-ти медал от X Games.

Xgames

Юри Подладчиков направи няколко огромни трика по време на суперпайп финалите при мъжете, избухвайки с невиждан до сега YOLO флип – каб дабъл корк 1440. Но след това I Pod се приземи лошо на последния си скок и бе изместен до 4-тото място. Без съмнение обаче той бе шампионът на феновете тази вечер, след като от радост си хвърли борда, каската и маската си в тълпата.

Xgames_2

Вижте видеата с гледните точки на Ярмон Брутен и Кристиан Халер, които се разходиха по слоупстайл трасето и по пайпа, но преди това гледайте представянето на X Games, подготвено от Колби Уест, по начин по който само той може да го направи.
С финалите в ски пайпа и слоупстайл днес (22.03), където Джейми Андерсън ще се бори за петото поредно злато в X Games в женския Слоупстайл, третият и последнен ден от Winter X в Тин със сигурност ще бъде нещо велико.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.