Гответе се за Чепелареада 2013!

0


Дата на събитието: 09.03.2013

Сподели

Shares

След като привлече рекорден брой фенове през 2012 г. – над 300 участника и повече от 700 зрители, четвъртото поредно издание на състезанието Чепелареада ще се проведе на 9 март, събота на връх Мечи Чал, Чепеларе.

17_ChepelareaЧепелареада 2013 - различното ски и сноуборд състезание - зимен многобойda_2013_is_coming_9th_March_2013

Чепелареада 2013 - различното ски и сноуборд състезание - зимен многобой
Първият по рода си зимен многобой Чепелареада е състезанието за сводобни по дух хора, мъже и жени над 18 и под 81 години, скиори и/или сноубордисти, които обичат да се забавляват в снега.
Чепелареада 2013 - различното ски и сноуборд състезание - зимен многобой
Състезанието представлява надпревара за скиори и сноубордисти, спускащи се в квалификационни и еднa финална серия в категориите ски мъже, сноуборд мъже, ски жени и сноуборд жени. Подобно на ски и сноуборд крос, състезателите се разделят в серии от 16 човека и чрез пряка елиминация достигат до финал. След масов старт от връх Мечи Чал, Чепеларе, спускайки се по 5 км писта, част от Спортен център Чепеларе, преминавайки разнообразни етапа с изпитания като цепене на дърва, стрелба с фунийки по мишена и забиване на 9см пирон, използвайки острата част на чук, състезателите се борят за място във финалната 16-тица.
Чепелареада 2013 - различното ски и сноуборд състезание - зимен многобой
За да видите и усетите за какво говорим вижте тук
За информация и записване на сайта на Чепелареада: (www.chepelareada.com)

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.