Mad Goat Ride 2013: квалификация за Freeride World Tour

0


Дата на събитието: 03.03.2013

Сподели

Shares

Тази зима страната ни ще бъде домакин на квалификация за Freeride World Tour (FWT) – световно първенство по ски и сноуборд в необработен терен. На 1-3 март, навръх националния празник на България, Банско ще приеме състезанието “Mad Goat Ride 2013”, организирано от екипите на БАССЕС (Българска Асоциация по Ски Свободен и Екстремен Стил) и Concept Creative, което освен квалификацията за FWT ще включи в себе си и държавния шампионат в дисциплината.

Банско ще приеме състезанието “Mad Goat Ride 2013”, квалификация за Freeride World Tour (FWT) - световно първенство по ски и сноуборд в необработен терен.

“Mad Goat Ride 2013” ще се проведе на северния склон на връх Тодорка, като по него ще имат възможността да се спуснат ограничен брой състезатели, които ще премерят сили в дълбокия сняг. Участниците в състезанието ще бъдат разделени в 4-ри категории – Ски Мъже, Ски Жени, Сноуборд Мъже и Сноуборд Жени, като за победителите има подготвен примамлив паричен награден фонд от над 1600 евро, както и различни предметни награди.

За всякаква допълнителна информация относно състезанието можете да се свържете с организаторите на competition@befsa.com

Подробности и новини може да следите тук

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.