Марко Грилч търси теб!

0


Дата на събитието: 28.02.2013

Сподели

Shares

Да, точно така. Световноизвестният словенски сноубордист Марко Грилч пристига у нас по покана на RedBull за събитието „Under my wing”. Целта му е една – да намери 10-те най-добри сноубордисти в България за 3-дневен уъркшоп, воден от самия него. Десетимата късметлии ще станат част от тридневно пътешествие из големите ни курорти и паркове, съчетано с огромни скокове и трикове от световно ниво.

Red Bull Under My Wing / Marko Grilc

Ако си готов да докажеш, че си измежду големите таланти на родната сноуборд сцена, монтирай и качи във vimeo или youtube клип с най-добрите си и стилни си трикове с дължина 1,5 мин. и го публикувай тук в срок до 28.02.2013год.(до 23:59ч.)

Марко Грилч ще изгледа всички видеа и сам ще избере десетимата най-добри. Тях ги очакват три вълнуващи и екстремни дни в света на Red Bull и неговите атлети.

За тези, които не са избрани за събитието, ще има утешителна награда – техните кадри ще станат част от филмовия проект SnowComunity (www.snowcomunity.com), който цяла зима събира кадрите на всички любители на ските и сноуборда у нас в общ филм, обединяващ всички, които обичат планината.

Повече информация относно събитието тук

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.