Winter Bike Duel Пампорово 2013

0


Дата на събитието: 10.02.2013

Сподели

Shares

Да се спуснеш с колело по най-стръмната писта в Пампорово, пред изненаданите погледи на всички скиори и бордисти в курорта? Това не е просто идея, а ще се случи на 9-10 февруари, когато ще се проведе уникалното състезание Winter Bike Duel 2013.

Winter Bike Duel 2013

След двете силни издания на Боровец, с над 100 участника от цялата страна, за първа година Winter Bike Duel ще се проведе в Пампорово.

По традиция състезанието ще протече на два етапа – индивидуални квалификации за време, в следствие на които ще бъдат определени стартовите двойки. Финалите ще бъдат в дуел формат т.е. стартиране по двойки с преки елиминации, което гарантира зрелищна надпревара и напрежение до края на всеки един сблъсък. Квалификациите и финалите ще се проведат на 10-ти февруари по специално подготвено трасе изпълнено с множество големи виражи, скокове, бабуни и други разанообразни препятствия.

Новото тази година е, че състезанието ще бъде два дни и тренировките ще бъдат изнесени предния ден, като ще се даде много по-добра възможност на всички състезатели да се запознаят основно със състезателното трасето и да се подготвят добре за сблъсъка с опонентите си на следващия ден.

Участниците ще бъдат разделени в три категории – Юноши 15+, Мъже 19+ и Жени 15+.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.