Make it Count

0
 

Сподели

Shares

Make it Count

През изминалата събота се проведе първото street culture събитие за тази година – Make it Count.

Фрийрън, Брейкденс и Хип-хоп състезания вдигнаха адреналина на над 500 човека в залите на FABRICA 126. Програмата продължи с афтърпарти, открито от шоу на професионалните бармани от Flair Temptation. Последваха няколко часа с музиката на Ogi*23, Wosh MC, FeeL и диджеи от Camp Sessions (Sava и Bruhu).
Make it Count
Make it Count обаче не е самоцелно развлекателно събитие – в основата на създаването му стои желанието на организаторите да помогнат на 15-годишната Илина, която боледува от епилепсия от година и 3-месечна възраст.
Главни спонсори, които подкрепиха каузата на Make it Count, са Pepsi, Chipita и Converse, a наградите на участниците в състезанията бяха осигурени от Contrabanda, Greenbox Tattoo, Skullcandy, Sport Factor и Urban Style.

Make it Count

Акцентите

Фрийрън и паркур атлети от цялата страна участваха в първия за България “Freerun натясно“. Специални конструкции в ограничено пространство бяха предизвикателство за атлетите, които обаче се представиха на ниво. Различният подход към фрийръна провокира участниците да покажат креативност и стил.

Четвъртото издание на Underground Dance Battle даде шанс на брейкденс и хип-хоп танцьори от цяла България да демонстрират своите умения. Организаторите на UDB – момчетата от Monstribe, отново доказаха, че знаят как да забавляват публиката. Много музика и вълнуващи битки допринесоха за доброто настроение на феновете на брейкденса и хип-хопа.
Make it Count
Tанцувалните и фрийрън битки бяха излъчвани в реално време в различни зали на FABRICA 126. Make it Count предложи на своите посетители и chill-out зона с джаги, два благотворителни бара с продукти на Pepsi и Chipita, павильон със значки и дарени продукти на Converse, както и Xbox с Kinnect за геймърите. Интересът на публиката беше допълнително стимулиран от чести томболи с награди, любезно предоставени от клуб по рафтинг „Дефилето“.

Make it Count

Една реализирана идея

Целта на Make it Count, да помогнем на Илина заедно, се осъществи благодарение на всички организатори, участници и гости на събитието. Всички средства, събрани от спонсорствата, от продажбата на билети и различни продукти на място на събитието, ще бъдат дарени за лечение на заболяването на Илина. Повече информация за каузата на www.help-ilina.com
Страницата на Make it Count
Събитието във Facebook

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.