Make it Count!

0


Дата на събитието: 19.01.2013

Сподели

Shares

Make it Count е street culture събитие, което ще се проведе на 19 януари 2013г. във FABRICA 126.  Основни акценти на дневната част на програмата са Фрийрън, Брейкденс и Хип-хоп състезания. Make it Count ще предложи на своите посетители допълнителни занимателни активности и ще завърши подобаващо с афтърпарти.

Freerun натясно”

„Freerun натясно” е концепция, която ще се осъществи за първи път в България. Тя включва фрийрън и паркур атлети, които ще се състезават в ограничено пространство на специално изградени съоръжения.

Undergroud Dance Battle vol.4

В поредното UDB състезание ще се проведат брейкденс и хип-хоп танцови битки на принципа на директна елиминация. В началото на месец януари ще бъдат отворени онлайн регистрациите за участници.

 

След 20:00 “Make it Count” ще събере на едно място едни от най-нашумелите хип-хоп изпълнители и Funky Breaks, Breakbeat и Drum&Bass DJ-и сред младото поколение – Feel, Wosh MC, Camp Sessions (Sava, Emil Prize, Bruhu) и Ogi 23.

/ програмата с всички изпълнители е в процес на финализиране /

Идеята зад Make it Count

Make it Count не е самоцелно развлекателно събитие. Всички събрани средства ще бъдат дарени на 15-годишната Илина.

Илина боледува от епилепсия от година и 3-месечна възраст. В продължение на 13 години лекарите в България я лекуват безуспешно. В момента семейството на Илина набира средства за диагностика и лечение в Израел. Повече информация за каузата на www.help-ilina.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.