Реми Бизоа – „старият“ нов шампион в фрийстайл мотокроса

0
 

Сподели

Shares

Реми Бизоа, роден на 11.06.1986 във Франция, е един от най-добрите състезатели по фрийстайл мотокрос (FMX), които светът някога е виждал. Още на 10-годишна възраст той започва да кара мотокрос, а когато навършва 17, се прехвърля във FMX.

Реми Бизоар - шампионът във Фристайл мотокрос (FMX)

През 2008 и 2009 година печели две последователни Световни титли, като през ’09 заема първото място в невероятните 10 кръга от Световния шампионат.

Реми Бизоар - шампионът във Фристайл мотокрос (FMX) за 2012

През 2011 става Шампион на Европа и вице световен шампион, като не му достигат само няколко точки, поради трудности по време на сезона. На 17.12.2011 той печели Night of the Jumps в София с ефектни изпълнения, побеждавайки втория с разлика от 8 точки, но и те не му достигат за Световната купа.

Реми Бизоар - шампионът във Фристайл мотокрос (FMX) за 2012

През 2012 година той направи дъбъл, спечелвайки както Европейската, така и Световната титла, ставайки трикратен Световен шампион.

Още преди пристигането си за последния кръг в София, беше известно, че Реми e победителят в турнира за 2012. Този факт, обаче, по никакъв начин не повлия на представянето му пред българската публика. Той изригна с невероятни изпълнения и вдигна феновете си на крака, спечелвайки състезанието за най-добър Whip с перфектно изпълнение и прецизност. Бизоа се нареди втори в генералното класиране в София с общ сбор от 403 точки, само 3 точки зад победителя Джош Шиън.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.