LongDayBoarding – изложбата!Дата на събитието: 15.12.2012
0

Сподели

0Shares
0 0

На 15 декември от 18:00 ч. “+ това” ще бъде любезен домакин на представянето на изложбата LongDayBoarding на Мартин Раднев.

Проектът, зад който стои името на Мартин Раднев (фотограф и карач), представя лонгборда като чудесен начин за забавление в града.

Чрез снимки и видео на някои от най-добрите райдъри в България той популяризира този сравнително нов за нашата сцена на екстремните изживявания спорт.

Ако въобще можем да наречем лонгбординга “спорт”, защото той си е стопроцентово чисто забавление, което буквално пренася усещането да сърфираш в градската среда.

Именно затова идеята за събитието бе спонтанно подкрепена от Surfrider Foundation Sofia– посланиците на движението за чисти вълни и плажове.

Loaded Boards Bulgaria и магазин Stormshop от самото начало осигуряват необходимия хардуер (бордове, екипировка и т.н.) и благодарение на тях все повече хора имат възможност да се сдобият с лонгборд по техен вкус.

RAW Photography – име, достатъчно добре познато на любителите на екстремното и красивото, ще се представи с премиерата на новия си клип “LongDayBoarding”, за чиято направа отидоха доста седмици, но сме сигурни, че резултатът ще бъде впечатляващ.

Вечерта ще бъде здравo подплатена с boogie атмосфера от Ramzey Hercules, защото ритъмът е в кръвта ни!

Всеки, който изпита собственическо чувство към някоя фотография, ще може да си я закупи, като извърши още едно добро дело – част от приходите ще бъдат дарени на Surfrider Foundation Sofia за кампанията им по почистване на плажовете през 2013 г.

 

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.