LongDayBoarding – изложбата!

0


Дата на събитието: 15.12.2012

Сподели

Shares

На 15 декември от 18:00 ч. “+ това” ще бъде любезен домакин на представянето на изложбата LongDayBoarding на Мартин Раднев.

Проектът, зад който стои името на Мартин Раднев (фотограф и карач), представя лонгборда като чудесен начин за забавление в града.

Чрез снимки и видео на някои от най-добрите райдъри в България той популяризира този сравнително нов за нашата сцена на екстремните изживявания спорт.

Ако въобще можем да наречем лонгбординга “спорт”, защото той си е стопроцентово чисто забавление, което буквално пренася усещането да сърфираш в градската среда.

Именно затова идеята за събитието бе спонтанно подкрепена от Surfrider Foundation Sofia– посланиците на движението за чисти вълни и плажове.

Loaded Boards Bulgaria и магазин Stormshop от самото начало осигуряват необходимия хардуер (бордове, екипировка и т.н.) и благодарение на тях все повече хора имат възможност да се сдобият с лонгборд по техен вкус.

RAW Photography – име, достатъчно добре познато на любителите на екстремното и красивото, ще се представи с премиерата на новия си клип “LongDayBoarding”, за чиято направа отидоха доста седмици, но сме сигурни, че резултатът ще бъде впечатляващ.

Вечерта ще бъде здравo подплатена с boogie атмосфера от Ramzey Hercules, защото ритъмът е в кръвта ни!

Всеки, който изпита собственическо чувство към някоя фотография, ще може да си я закупи, като извърши още едно добро дело – част от приходите ще бъдат дарени на Surfrider Foundation Sofia за кампанията им по почистване на плажовете през 2013 г.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.