Longboarding: Varna vs. Sofia represent (видео)

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Някой може и да си мисли, че откакто захладня лонгборд сезонът е свършил. Е, дълбоко се е объркал!
Най-зарибените карачи продължават да разцепват и изглежда няма да спрат докато е останал незатрупан от снега спот в страната.

Продължават да се появяват и готини клипове с наши момчета и момичета, които разцепват с дългите дъски. От лятото насам видяхме доста силни кадри и качествено каране.

Доайените в тази област традиционно са от София и Варна (макар, че и в Русе продължава да се кара яко).

И ето, че днес наведнъж излязоха последните клипчета на “източната” и “западната” част – изцяло за кефа и възхищението на всички фенове и райдъри.

Представяме ви LongDayBoarding – Slow & Easy. Противно на заглавието във видеото има високи скорости и спускане по един от най-стръмните столични булеварди.

Видеото е пипнато в стила на фотографа и райдър Мартин Раднев, а негов партньор е Стефан Радулов. Можем само да кажем, че Марто и Стефан отново са се справили с класа – и в снимането и в карането.

Ето ги и момчетата от източната част – Black Sea Boarders – One Sunday.
Отново яко каране из Морската градина във Варна с доста силен dubstep саундтрак. Райдърите са Пламен “Ломбарди” Николов и Калоян Джамджиев.

P.S. И докато се усетим BSB пуснаха още едно зарибено видео, което показва какво правят логбордистите когато вали, например… или през зимата!

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.