Longboarding: Varna vs. Sofia represent (видео)

0
 

Сподели

Shares

Някой може и да си мисли, че откакто захладня лонгборд сезонът е свършил. Е, дълбоко се е объркал!
Най-зарибените карачи продължават да разцепват и изглежда няма да спрат докато е останал незатрупан от снега спот в страната.

Продължават да се появяват и готини клипове с наши момчета и момичета, които разцепват с дългите дъски. От лятото насам видяхме доста силни кадри и качествено каране.

Доайените в тази област традиционно са от София и Варна (макар, че и в Русе продължава да се кара яко).

И ето, че днес наведнъж излязоха последните клипчета на „източната“ и „западната“ част – изцяло за кефа и възхищението на всички фенове и райдъри.

Представяме ви LongDayBoarding – Slow & Easy. Противно на заглавието във видеото има високи скорости и спускане по един от най-стръмните столични булеварди.

Видеото е пипнато в стила на фотографа и райдър Мартин Раднев, а негов партньор е Стефан Радулов. Можем само да кажем, че Марто и Стефан отново са се справили с класа – и в снимането и в карането.

Ето ги и момчетата от източната част – Black Sea Boarders – One Sunday.
Отново яко каране из Морската градина във Варна с доста силен dubstep саундтрак. Райдърите са Пламен „Ломбарди“ Николов и Калоян Джамджиев.

P.S. И докато се усетим BSB пуснаха още едно зарибено видео, което показва какво правят логбордистите когато вали, например… или през зимата!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.