Клуб на пътешественика – програма

0


Дата на събитието: 31.10.2012

Сподели

Shares

Програмата на Клуба на пътешественика за 29.10. – 02.11.

Сряда 31.10; 19:00 часа: Презентация Приятели на пътя
И тази сряда ще има много интересни гости. Този път ще ни посетят Гюркан Генч (Турция), Ангелина Попова (Велинград), Нейтън Колтс (Канада). Техният километраж на колело е навъртял стойности близки до тези на дядовата Лада.

Тяхната история започва в Туркменистан, където Гюркан научава за велосипедист каращ един ден пред него. След 6 дни всеотдайно въртене, Гюркан настига Нейтън. Нейтън от своя страна се е забързал за среща в Самарканд с приятелката си Ангелина. След като тримата се събират следват много весипедно преживявания през Узбекистан, Таджикистан, а след това и Китай, Монголия, Югоизточна Азия и едно велосипедно прибиране от Китай до България. Сега Гюркан за втори път се среща с Нейтън и Енджи, вече на Българска земя. Посещението на Гюркан в България е част от неговата 7-годишна вело-обиколка на света.

ПРЕЗЕНТАЦИЯТА ЩЕ ПРОТЕЧЕ НА АНГЛИЙСКИ.

Вход: 3 лева

Петък 02.11; 18:30 часа: Работилница по Куилинг (Quilling).

По време на нашите пътешествия обичаме да се запознаваме и да научаваме различни техники, заняти, умения от широкия свят. Затова в Клуба на пътешественика започваме поредица от работилници, на които ще каним творци, любители, ентусиасти, които да споделят опит и да ни показват техники, подходящи за активен творчески отдих.

В петък Таня, която обикаля селските пазари най-редовно, ще ни покаже техниката КУИЛИНГ, която е открила на един от тях. Научете как се изработват красиви картички и картини и защо Таня се мотае по пазарите вече повече от два месеца.

Вход: 8 лева

Всички събития са с предварителна заявка за участие!
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

Записването става по следния начин:
– с лично съобщение
– по e-mail: travellersclub.bg@gmail.com
– телефон: 0882 29 28 77

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.