Пънк в Grindhouse

0


Дата на събитието: 29.09.2012

Сподели

Shares

Сезонът започна отлично, а месец септември винаги е бил характерен със силни концерти, подгряващи зимата. Краят на месеца ще ни предложи поредното пънк събитие в столичния клуб Grindhouse.

Пънкарите от Разврат И Поквара сравнително наскоро се появиха в един истински ъндърграунд концерт, докато не можем да кажем същото за Боли Ме Фара, които доста отдавна не сме мяркали наоколо. Гаранция, че голяма част от вас не са ги слушали още, но… ще имате тази възможност на 29ти септември.

Заедно с тях на сцената ще се появят и Lapsus Linguae, които най-вероятно отново ще ни засипят с експериментален авангард-кръст-пънк.

Голямата изненада е дебютът на родна софийска земя за грайндкор групата Разгруха. Преди време те изкараха своето първо, доста обнадеждаващо демо, така че не пропускайте да се запознате с тях и на живо.

Датата е 29-ти септември (събота), мястото е скейтклуб Grindhouse, а вход ще се събира посредством свободни дарения от посетителите. Началото на партито е 19.00 ч., а първата група ще излезе на рампата в 20.00ч.

(http://sofiarebelstation.wordpress.com)

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.