ON! Sport: ърбан адреналин

0


Дата на събитието: 22.09.2012

Сподели

Shares

Най-голямото международно паркур събитие у нас, организирано от Freerun Bulgaria с подкрепата на Adidas оriginals, ще бъде част от зоната за градски и алтернативни спортове на ON! Fest 2012 на 22 и 23 септември в Интер Експо Център София.

Негови специални гости ще са многолюдното паркур семейство World’s Parkour Family, от които у нас ще дойдат Chris Harmat, Kevin Fluri, Adam Lachner и Tomi Nameth от Швейцария и Pem Zoltan и Abel Kocsis от Унгария. Всички те са невероятни атлети с различен арсенал от умения във фрийрън и паркур, които не само ще демонстрират пред българската публика, а и ще покажат в редица уроци за начинаещи и напреднали.

Естествено, зоната ще обедини и най-голямата паркур и фрийрън общност у нас, начело с организаторите Илко и Дидо от Freerun Bulgaria, в компанията на Георги Караджов, Хо Нгуен, Георги Господинов, Златко Ганчев, Милен Иванов, Ивайло Лумбев, Денис Ботев, Антони Лутов, East Side Team, Team Grace и др.

За всички тях ще бъде изградена специална паркур зона с професионално голямо съоръжение с лостове, както и различни по големина кубове, постелки, дюшеци и всичко необходимо за демонстрацията на различни умения.

И тази година ON! Fest няма как да мине без главозамайващото пилене на гуми в специално дрифтинг шоу! То ще се случва 2 пъти на ден – от 11.00 и 16.00 в събота и неделя. Майсторите Александър Язов a.k.a AlexMa3x от Дрифт Клуб България и Стефан Цанков и Явор Алексов от Мирафиори Кар Модс ще седнат съответно зад воланите на зверовете BMW Е30 344i с мощност 286кс, BMW Е30 330i и BMW Е92 М3 с Двигател 4000сс и внушителните 420кс и ще демонстрират висш пилотаж в автомобилните пируети. Мирисът на гуми ще бъде допълнен и от няколко изненади със спиращи дъха спортни автомобили.

Висок ще бъде адреналинът и на турнира по стрийтбол, където голямата награда за отборите-победители при момчетата и момичетата, навършили пълнолетие, е посещение на мач на Boston Celtics в Истанбул през октомври, с покрити всички разноски.

Байкърите също ще могат да изпробват уменията си в скокове на Big AirBag, на който всеки със собствен велосипед и съответната предпазна екипировка може да се приземи, както и в специалната Bike Trial зона за напреднали.

Сред акцентите на ON! Sport са и 6-метровата стена за катерене, осигурена от Walltopia, както и състезанието с колички, управлявани с дистанционно.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.