Премиера на FURTHER

0


Дата на събитието: 25.09.2012

Сподели

Shares

Броени дни след световната премиера на “FURTHER”, българското сноуборд общество ще може да се наслади на невероятното приключение на Джереми и компания, която обикаля със своите дъски най-опасните и девствени места по планетата. Премиерата в САЩ премина повече от успешно, карайки хилядите, дошли да гледат филма на живо, да изпаднат в екстаз.

Следвайки философията на основната премиера, ние също залагаме на прожекция на открито, която ще се проведе в Лятното кино до НДК, известно още като Art Space, или просто киното до бар „Петък” под небето.

“FURTHER” е втората част от трилогията “DEEPER, FURTHER, HIGHER”, продуцирана от американската компания за екстремни филми “Teton Gravity Research” с участието на сноуборд легендата Джереми Джоунс. Филмът представя най-ултимативните места за извънпистово каране на сноуборд по света (стигайки дори до края на света), както и алтернативния начин на живот.

Трилогията поставя акцент върху употребата на планетата Земя и кара хората да се замислят върху начина, по който съществуват, мотивирайки ги да постигнат много повече от потребителстването. Използването на хеликоптери и моторни шейни при достигането на върховете за спускане са крайно нежелателни, което прави достъпът критично труден и опасен.

Във филма участват още небезизвестните про-та Терье Хааконсен, Райланд Бел, Лукас Дебари, Форест Шиърър, Джош Дирксън, Мич Тюлдерер, Биби Пекарек.

Продуцентите от “Teton Gravity Research” очакват турнето на филма да се превърне в едно от най-съществените събития в сноуборда и екстремните спортове през последните години, обикаляйки в рамките на 3 месеца повече от 30 държави на 6 континента, с над 100 премиери.

Джереми Джоунс е професонален сноубордист. Върху дъската е от 1984 г. Кариерата му преминава през трудно изброим брой награди и постижения. Джереми вдъхновява няколко поколения не просто сноубордости, а любители на зимните спортове, и по-специално – фрийрайдери (каране извън писти на дълбок пресен сняг и скали).

Първата част от трилогията “DEEPER, FURTHER, HIGHER” – “DEEPER”, се превърна в любимо и запомнящо се приключение както за сноубордистите, така и за скиорите.

Джереми Джоунс е основател на фондацията “Protect Our Winters”, чиято цел е концентриране на вниманието върху глобалното затопляне и промяната в климата.

Първите 50, закупили си билет, получават безплатна биричка на бара, осигурена от Dielsport.

Всички ще получат ободряващи напитки от Monster Energy.

И ако това ви се струва малко, то някои от вас с късмет ще се подсигурят с топли крака през зимата благодарение на Stinky.

Премиерата на Further се осъществява с подкрепата на:

Dielsport

Stormshop
Monster Energy
Sport Delivery
Stinky

Whiteroom
360mag.bg
Sportal.bg
Men.bg
No Ski Crew

бар „Петък”
club *MIXTAPE5*

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.