ФОТОГРАФСКИ ПРАЗНИЦИ: Фестивал на хвърчилата

0


Дата на събитието: 22.09.2012

Сподели

Shares

На 22/23 септември 2012 за втора поредна година ще се проведе Фестивала на Хвърчилата – Шабла 2012. Това е празник, посветен на червеногушата гъска, организиран от Българско дружество за защита на птиците (БДЗП) и Община Шабла, със специалната подкрепа и в партньорство със Зеления образователен център в град Шабла, Българската федерация по авиомоделизъм, Неформална група Amorpha, Фотографска академия «Янка Кюркчиeва», Фотографско общество Варна, Галерия «Приятели», както и много други наши приятели от Шабла, района и цялата страна.

Българско дружество за защита на птиците (БДЗП), Фотографска академия «Янка Кюркчиeва» и Фотографско общество Варна имат удоволствието да ви поканят на три фотографски събития в рамките на фестивала.

Участниците ще имат възможност да снимат птици от специални места за наблюдение на двете езера. Ще бъдат организирани две фотосесии за любителите на този вид фотография – на 21 (петък) и на 22 (събота) рано сутринта.

Ще има възможност да бъде проведена и трета сесия на 23 (неделя), при проявен интерес. Тръгването ще става рано сутрин с джип от град Шабла. Фотографската техника ще бъде осигурена от Фотографска академия «Янка Кюркчиeва». Водач на групите ще бъде Даниел Митев от Българско дружество за защита на птиците (БДЗП).

Селектирани фотоси от този пленер ще се включат в пътуващата изложба “Фестивал на Хвърчилата – Шабла 2012”, която ще бъде показвана в различни градове.

Записването става предварително до 19 Септември 2012 на ел пощаdaniel.mitev@bspb.org или на телефон 0 87 9822311.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.