Закриване на велопарк Пампорово

0
 

Сподели

Shares

До този момент паркът разполага с общо 5 специализирани и обособени трасета и маршрути за планинско колоездене с обща дължин над 20 км, подходящи за всички възрасти и умения.

Закриване на Велопарк Пампорово

Още тази година, веднага след закриването на сезона ще се стартира работа по изграждането на три нови трасета в границите на парка, които да допълнят разнообразието и на които ще могат да се радват всички още от следващия летен сезон.

Специално за закриването на сезона от Пампорово АД обявяват 50% намаление на лифт картите в неделния ден на 16-ти септември, за да може повече хора да покарат като за последно този сезон.

Ще има и специална изненада за женската аудитория – организиран уъркшоп по планинско колоездене. Желаещите могат да се запишат до 12-ти септември.

Филип Полк - специален гост на събитието

Друго интересно събитие за дните на закриването – 15-16 септември е гостуването на един от атлетите на Ред Бул, който ще покара по трасетата на парка заедно с фенове. 30-годишният словак Филип Полк е едно от големите имена на световната маунтинбайк сцена, с показани завидни резултати на много големи състезания по цял свят.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.