Longboard Boxers Competition

0


Дата на събитието: 22.09.2012

Сподели

Shares

Longboarding Bulgaria, Loaded boards, Orangatang Wheels, Stormshop и Stinky ви канят на лонгборд състезаанието LONGBOARD BOXERS COMPETITION:

Вземете си най-изтрещелите боксерки (може и кЮлоти) и елате да потанцуваме върху дъските!

Парк Заимов, София, Алеята на кънкьорите
16.09.2012, Неделя, 16:00 ч.

Състезанието:

Масов стартСтартираме всички заедно! Един връз друг! Трасето се състои от четири бази, които трябва да се преминат по два пъти, и на които ще има изпитания. Който премине най-бързо по трасето – печели състезанието.

Базите:
1. Бира база
2. Космик база
3. Stinky база
4. Exit база

Тръгвайки по трасето ще трябва:
Спирайки на Бира база (първа база) да изпием по една бира на екс. Моля не се задържайте твърде дълго с цел чийтване и получаване на още бири!
След това продължаваме надолу към Космик база (втора база), където трябва да си сваляме тениските. Продължаваме към Стинки база (трета база), където трябва да си сваляме чорапите. На четвърта база ще трябва да си свалим панталоните и да продължим по боксерки.
След това преминаваме втората обиколка по трасето, отново пиейки бира на първа база, но на останалите се обличаме в същия ред, в който сме се съблекли.
Това е! Бъдете смели! Поканете си дружките да ви снимат!
Допълнително ще направим след състезанието слайд и трик сешън, а накрая ако ни останат сили ще пообиколим пак масово да подразним бакшишите!

НАГРАДИ ОТ STINKY, LOADED BOARDS, STORMSHOP! И БИРА НА КОРЕМ! СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА GIRLS, РЕШИЛИ СЕ ДА СТАРТИРАТ!Демо дъски Loaded и Arbor за всеки, който иска да пробва!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.