София диша

0


Дата на събитието: 19.08.2012

Сподели

Shares

Лятото си тече, август месец също, а ти си в София… Вместо да бленуваш за пясък, морска сол гларуси и чайки, прекарай един незабравим август с третото издание на „Лятна София диша”!

Тази година сме ти подготвили още по-богата, интересна и разнообразна програма за всяка една неделя от месеца. Ако обичаш сцената, ела на 5 август на улица „Цар Иван Шишман”, където ще се проведат театрални постановки, прожекции на филми, а цирковите изпълнители ще забавляват и малки, и големи.

Литературата пък изцяло завладява улица „Ангел Кънчев” на 12-ти със своето публично четене, представяне на интересни български автори, литературни игри и изненади. Следващата неделя се потопи във водите на свободните изкуства и дизайна, а на 26-ти се наслади на една от последните прохладни летни вечери с приятна музика на открито и забавна, приятелска атмосфера на площад „Независимост”.

Заедно можем да се възползваме от последните летни почивни дни, за да превърнем София в едно от най-интересните и забавни културни места.

“София диша” е мултижанров фестивал с кратка, но вече устойчива традиция. Само за 3 години той се превърна в едно от най-популярните софийски open air събития, посещавано от хиляди хора.

През 2012 година от „София диша” ще предложат още по-разнообразна палитра от събития, всички насочени към това градът ни да стане европейска столица на културата през 2019 г. Folk Color, Рециклатор, ParkHomeOfArt, Кв.Арт Фест, Лятна и Зимна София диша са инициативите, които ще изкарат софиянци на улицата и ще ги накара да се потопят в танци, музика, театър, мода, изобразително изкуство както като зрители, така и като преки участници.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.