HMSU Broken Balkans Summer Open-Air Festival 2012

0


Дата на събитието: 13.07.2012

Сподели

Shares

Най-старият дръм и басс фестивал в Източна Европа ще се проведе в Национален Парк Витоша (над Владая) от 13 до 15 Юли 2012.

Летният Фестивал на Открито, организиран ежегодно от H.M.S.U., ще се проведе за 12-ти пореден път в близост до София от 13 до 15 юли. Събитието ще приветства в местността “Кариерите” в полите на Витоша фенове и изпълнители от България и региона. Един своеобразен културен обмен на открито, съпроводен от палатков лагер, екстремни активности и нонстоп музика.

Тридневният парти маратон под надслов Broken Balkanz представя редом с родните таланти и ди-джеи от съседните ни Гърция, Румъния, Турция, Сърбия, Македония, Хърватска, както и още гости от Англия и Норвегия.

Фестивалът продължава да погазва всички норми на пазарната икономика и запазва безпрецедентна за региона цена на вход (а навярно и по света). Първоначалните билети от 15 лева бяха буквално разграбени още до края на април, а до края на юни двудневният пакет се предлага на цена от 20 лева.През юли билетът ще бъде 25 лева, а на входа ще се влиза срещу 30 лева за два дни и 25 лева за един ден.
Събитието, превърнало се в еталон за забавление на открито, еволюира през годините от парти на поляна с две колони и половина в мащабен проект, който включва не просто една от най-големите сцени на открито, а и редица съпътстващи активности в горска среда.

Всичко това придава на Летния Фестивал на Открито откровено приключенски образ – както за организаторите, работещи в духа на разбирателство и взаимопомощ, така и за гост-изпълнители (над 150 за всички години до сега), и разбира се посетителите, чието добро настроение и комфорт е издигнато в култ.

За тези, които пропуснаха да се включат в любимата инициатива почистване на гората (и съпътстващо го изчистване на съвестта), се радваме да анонсираме, че сборната дружина от две дузини безпощадни само-подемни единици успя да изгребе скромния обем от два камиона отпадъци – т.е. нещо като 30 кубика горски съкровища.

Събитието отваря врати в 16:00 в петък и продължава до 12:00 в неделя.
Желаещите да се включат с доброволен труд, като с това де факто си удължат приключението, са добре дошли да открият организаторите на обичайните виртуални явки. Достъпът е стриктно и абсолютно безкомпромисно 18+, лица под тази възраст няма да се допускат при никакви условия.

+++ Целодневни ММУУЗЗАА активности:

>>>>> Петък 16:00ч – Неделя 13:00ч

„Пътека на Светлината“ – Позитивни, мъдри и слънчеви послания ще ви придружават от къмпинга до сцената

„Чайна“ – ММУУЗЗАА чайна, място за релакс, срещи и обмен на информация.

+++ Читалня – Горска Библиотека

ММУУЗЗАА Активности в Читалнята

>>>>> Петък: 16:00ч – 22:00ч
>>>>> Събота: 8:00ч – 22:00ч

„Книги“ – избран набор от фентъзи, фантастична и езотерична литература

„Кът на стихове и разкази“ – Събрани творби от Български и Чуждестранни писатели. Усетете тяхната вибрация!

„Български пословици и поговорки“ – Набор от Български пословици и поговорки, нека не забравяме, кои сме и от къде идваме.

„Български приказки“ – Подобно на Български пословици и поговорки, тук ще може да прочетете, специално събрани приказки, мъдростта е навсякъде около нас – Хванете я!

„Български Сакрални приказки“ – Това са специални Български приказки, в които е кодирано древно познание. Тук ще се сблъскате с Езотеричната им интерпретация.

„Суфи“ – мъдрости и приказки от древният Изток. Суфите са набор от притчи, разкриващи абстрактният свят около нас.

„Древна поезия“ – Тук ще може да разберете за какво са милели и мечтали древните поети.

+++ Работилница – Ще пишем, работим и творим

ММУУЗЗАА Активности в Работилницата

>>>>> Петък 16:00ч – 20:00ч

16:00ч – 18:00ч
„Направи си стол“ – Приготвяне на столчета тип „хек“

18:00ч – 19:00ч
„Огнен Пой“ – Ако ти се играе с огъня в теб и около теб научи първия си урок с нас.Как да си направиш тренировъчен пой,и да опознаеш собствения си баланс и ритъм.

19:00ч – 20:00ч
„Въртене на Огнен Пой“ – Демонстрация на огнен пой, ако си достатъчно вещ във огнената магия ще имаш възможност да потанцуваш с огъня под звуците на баса

>>>>> Събота 9:00ч – 21:00ч

9:00ч – 11:00ч
„Зареди се с планината“ – направи си амулет

11:00ч – 12:00ч
„Цирк“ – жонглиране, топки, слаклайн и др.

12:00ч – 14:00ч
„Древни езици“ – Старо-Български, Старо-Гръцки, Латински. Ще се учим да четем и пишем, да образуваме думи и изречения на древни езици.

14:00ч – 16:00ч
„Работа с глина“ – Остави следа, Изработка на глинени фигурки в Работилницата ни.

16:00ч – 18:00ч
„Среща с календарите“ – Пра-Български, Маиски. Запознаване с Българският календар. Символика и история, факти и дискусии. По време на срещата ни, с календара на Маите, ще научите как да тълкувате посланията на Слънцето и Луната.

18:00ч – 19:00ч
„Цирк“ – жонглиране, топки, слаклайн и др.

19:00ч – 21:00ч
„Миксиране на плеъри“ – Среша с професионална DJ техника. Принципи на миксирането. Лекция и Практика

+++ Други ММУУЗЗАА Активности:

Събота 9:00ч – 21:00ч

9:00ч – 9:30ч
„Групова медитация“ – Въведение в медитацията, практика и лекция

9:00ч – 21:00ч
„Разкази от Пирамида“ – ММУУЗЗАА, ви предлага пирамидално приключение.

9:00ч – 21:00ч
„Лабиринт“ – пазителят на Пирамидата, символ на мъдростта в Човека

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.