Chicane, Andy Moore и Ali&Fila на Cacao Beach

0


Дата на събитието: 10.08.2012

Сподели

Shares

С настъпването на лятото, макар високите температури още да не са факт, всеки се замечтава за горещият морски пясък и солените парти нощи. Докато се чудим къде да прекараме лятната си почивка, вече са известни някои от музикалните изненади за лято 2012, които ще ви улеснят в избора ви.

Едно от нещата, които на можем да пропуснем това лято ще бъде в началото на месец август, на 10-ти, когато ще имаме шанса да станем част от едно уникално преживяване – в една нощ да видим заедно на една сцена великаните в транс музиката Chicane, AndyMoore и Ali&Fila – какъв по-хубав подарък и приятна изненада?

За първи път на българска земя по специалната покана на екипът на Cacao Beach Club и Concept Creative ще гостуват Chicane, които отдавна имат своето заслужено място на алеята на славата, като 14 години след като в радио ефира за първи път излиза “GodoftheIbizaAnthem” те още са на водещите позиции по всички музикални чартове. След времето прекарано на острова на забавленията, те започват да продуцират музика, за която казват , че искат да напомня изгрева на слънцето, морските вълни и красивите залези – какво по-хубаво от това да ги чуем точно на Cacao Beach.

Британският продуцент, музикант и композитор Nicholas Bracegirdle по-известен като Chicane ще гостува у нас със специално шоу на живо придружен от групата си подбрани музиканти, които ще направят възможно това да станем част от една незабравима вечер заредена с много качествена музика изпълнена специално за българската публика. След множество хитове като „Saltwater“, „Offshore“ и незабравимото „Don’t give up“ с Браян Адамс, тази година Chicane отново зарадва феновете си с един от фаворитите за това лято – „Going deep“ , което е на път да се превърне в хита на 2012.

Друг важен гост за специалната вечер, който ще допринесе за приятното изкарване и качествения звук е е британският DJ и продуцент Andy Moor, който през годините успя да се докаже като едно от големите имена на световната транс и прогресив сцена, като се държи здраво за високите места в DJ Mag Top 100 за последните шест години.През 2004 Andy печели награда за най-добър транс продуцент и за най-добро транс парче.

През 2008 година е номиниран за награда грами за ремикса на парчето“Angelicus“ на Delirium с вокалите на Isabel Bayrakdarian, което говори много за качеството на музиката, която прави. През 2009 е номиниран за DJ Awards, след като през 2006 печели “Best Dance Record” на международния музикален денс фестивал. Andy безспорно е едно от величията на световната музикална сцена, което българската публика очаква отдавна.

На трето място, но не и по важност през вечерта на 10-ти август е гостуването на египетското транс дуо Aly Arm Fathalah и Fadi Wassef Naguib по известни като Aly&Fila. За тези, които не знаят кои са могат да ги чуят всеки понеделник по Digitally Imported радио с тяхното предаване „Future Sound of Egypt“. През 2010 тяхното парче „We control the sunlight“ е обявено за номер 1 в радио предаването на ArminVanBuuren “AstateofTrance”.

През 2010 лейбълът на Ali&Fila “Future Sound of Egypt” става част от огромния Armada Music изстрелвайки дуото много напред пред повечето в бранша. Те са единствените диджеи освен Armin Van Buuren и Marcus Shultz, koито свирят шест години поред на престижното събитие АSOT 550 и продължават да радват феновете си, които описват тяхната музика като еуфорична, главозамайваща и ги нареждат до имена като Ferry Corsten, PVD и Аrmin.

Освен всички артисти за вечерта на 10-ти август в момента се подготвя и специално визуално шоу, което ще допринесе за приятното изкарване и пълният синхрон с музиката. Очертава се една незабравима вечер с голямо количество качествена музика, добро настроение и приятни емоции.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.