Звездите на ELEVATION

0
 

Сподели

Shares

Желанията на повечето изпълнители включват здравословна храна и био продукти. Букет божури, малка бутилка кленов сироп и изцяло вегетарианска и здравословна храна са само част от желанията на звездите от ELEVATION 2012.

Сред обичайните изисквания на изпълнителите са голям брой памучни хавлии, огледала цял ръст, закачалки, меко и приятно осветление. Не липсват и екстравагантни желания – някои от артистите искат да имат в гримьорната си шест чифта бели мъжки чорапи и сигнални аерозолни свирки.

В звездното меню преобладават домашно приготвено гаспачо, горещи супи, вегетариански плата, био продукти, голям брой люти чушки, джинджифил, карибска, индийска и традиционна местна кухня, асортимент от домашни сладкиши и много плодове. Гримьорните на изпълнителите ще бъдат декорирани с удобни мебели, множество ароматни свещи, саксийни цветя и цветни аранжировки.

Сред желанията на звездите има и две много сърдечни – един от артистите държи да получи пет български пощенски картички с марки, а други – всякакви възможни местни сувенири.

Фестивалният билет за Elevation не е билет за концерт, а възможност да се посетят поредица от участия на световноизвестни музикални изпълнители, някои от които никога не са били представяни на българската публика, като Erykah Badu, Cypress Hill и Sean Paul. По време на фестивала ще има 59 различни музикални изпълнения, както и многобройни дейности и атракции, които ще поддържат уникалната парти-атмосфера –  ще се убедите в това, минавайки през fun-зоната, наблюдавайки професионалните демонстрации в екстремната зона и стигайки до арт-пространството.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.