Fun zone @ Elevation 2012

0
 

Сподели

Shares

Освен музикални емоции, на територията на фестивалa ще има още много други, силни преживявания, игри и забавления.

Фън паркът ще бъде разделен на две части. В едната любителите на екстремни спортове ще могат да погледат професионалните демонстрации на скейтъри, байкъри и хиксъри. А в другата част посетителите ще могат да вземат участие в различни активности и състезания с много награди.

Вълнуваща изложба на скулптури, движещи се в такт с музиката, body art sessions и изненади от едни от най-добрите графити артисти у нас, ще радват посетителите в обособената ни арт зона. Още усмивки ще очакваме от артистите на Cumbo Circus, които ще жонглират сред тълпата.

В забавите тази година сме помислили и за най-малките ни гости.

Детският кът ще предложи на малчуганите работилници за вълшебства от хартия, за хвърчила, за създаване на музикални инструменти с подръчни материали, вкусна работилница за сандвичи собствено производство, гимнастика, модерни и хип-хоп танци, активни игри и бейзбол.

Достъпът на хора с увреждания също ще е възможен, желателно е предварително да се подаде заявка на info@elevation.bg до 10 юни 2012г. Ще изградим специална платформа и ще осигурим тоалетни предназначени за тях. Придружителите на хората с увреждания ще влизат безплатно на територията на фестивала.

На ELEVATION 2012 ще се използва фестивална валута. Местата за обмен ще са шест, от които пет в зоната на фестивала и едно на входа до касите за билети. Ще има няколко обособени зони за хранене, десет бара, информационни пунктове за актуална информация, както и място, където да заредите телефона си. Ако загубите или намерите нещо, ще можете да го потърсите или оставите на пункта “Lost & Found”.

Автобусната линия № 30 на градски транспорт, ще бъде с подсилен график и ще е денонощен. За желаещите да дойдат с кола на фестивала ще има осигурен платен паркинг, а за велосипедистите ще има вело-паркинг.

Вратите на фестивала на 22 юни ще отворят в 18:00ч, на 23 юни в 11:30ч, а на 24 юни в 12:00ч.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.