Ruth & DJ Furioso и Kottarashky подгряват Fuel Fandango

0


Дата на събитието: 06.06.2012

Сподели

Shares

Горещ латино фънки звук от DJ Furioso и Рут Колева и циганско-балкански джаз в специален DJ-сет на Kottarashky ще допълнят смесицата от стилове в музиката на испанската формация Fuel Fandango.
Дуото пристига с пълния блясък на живото си шоу за първи път у нас на 6 юни в клуб Blender по покана на Fusion Embassy и Посолството на Кралство Испания. 

Публиката ще се наслади освен на чудесната музика на събитието, и на тематични декорация, сценография, urban art и костюми, които са поверени на екипа на Vintage Sofia и дизайнерката Илка Пейчева. Допълнението към цветната атмосфера ще бъдат винтидж визии на триметровите екрани в клуба, които още повече ще разгорещят настроението на присъстващите.
Вечерта ще започне с фюжън и етно вибрации, селектирани от Kottarashky, който ще направи специално за събитието първия си DJ-сет в последните 3 години.

Веднага след него ще се запознаем и със самите Fuel Fandango – певицата Nita и продуцентът и дижей Ale Acosta ще излязат на сцената с барабаниста Carlos Sosa, за да представят  своите слънчеви опияняващи мелодии. Съставките на музикалния им фюжън коктейл са модерна електроника и винтидж усещане, придадено от широко жанрово разнообразие от фънк, рок, поп, синтезатори, китари (испански и електрически), барабани и гласовете на Нита и Але.

След края на концерта им партито ще продължи със специалния сет на Ruth и DJ Furioso. Комбината работи заедно вече повече от половин година и общото им шоу представлява танцувален джем, в който на фона на внимателно подбрани фънки, соул и латино звуци импровизира свободно един от най-красивите български гласове. След тях партито ще продължи с резидента на клуб BLENDER – DJ Andreas.

Билетите за концерта на промоционални цени са все още налични в цялата мрежа на Eventim.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.