Immortal Traditions 2012 Open Air Festival

0


Дата на събитието: 29.06.2012

Сподели

Shares

На 29, 30 юни и 1 юли (Джулай морнинг) 2012 г. ще се състои второто издание на Wake Up! Open Air Festival под надслов Immortal Тraditions, уникален за територията на Пловдивска област музикален фестивал, който на една сцена има мерака да събере музика от различни и модерни стилове, съчетана с родния ни фолклор и из цялата еклектика да намерим по нещо за себе си или малко повече себе си.

WAKE ЪП е скромното желание на банда засмяни никога-не-порастващи, да съберат на чист въздух будно-блудните духове по тези ни ширини. Намираме бягството от градския шум и суета за наложително !

Сутрините ще бъдат посветени на йога, а за фон ще чилваме музикално в унисон с мястото.

Искаме да сме активисти, затова дните ще са посветени не само на бира и лежене, а и на спортни задания, литературни четения,представени не по банално познатия начин; ъпгрейдване на общокултурните ни сведения в областта на историята, WORKSHOP-овете пък ще се нагърбят с нелеката задача да одухотворят всички наши вопли – от амбиции за танцуване, през оригами, експериментални дрънченета, мятане на огньове, ходене на кокили, татуиране и други подобни срещи с третия вид.

Съорганизатор на проекта е и Slackline България, които ще ни учат да ходим по въже, докато слънцето жарко пече. Отбраните еко маршрути ще са за любителите на езда, конете са от нас. Специални гости ще представят български традиционни носии и някъде там в ехтенето на модерните мелодии с етно звучене, ще имаме удоволствието да наблюдаваме, че и да се включим в омайното величие на българския народен танц.

До голяма степен, ние сме такива, заради музиката и танцът в почвата на тази земя.За добро или лошо, искаме да преживеем този преход с музика. Дядо Богомил – гайдар от Родопа планина ще е сред гостите, които нямаме търпение да срещнем. Вечер гостуващите изпълнители ще създадат неповторима атмосфера, която ще оживее чрез визуализации и сценично осветление. Огън и жупел се очаква и от „спектакъла на кокили“.

Успоредно с всичко останало, ще пийваме и жива бира, което си е истинско ценителско попадение. Интересен факт е че зад скарата, а не зад пулта ще бъде Dj Shadow. Ще се погрижим и за вегетарианците, за които ще има свежо меню.

КЪМПИНГ:

Теренът е идеален за целта, ще има място за палаткови лагери (един в горичката до сцената, а по-тихолюбивите ще разположим по околните хълмове) с обособени огнища за тях.

ПАРКИНГ:

Има място за паркиране. За през деня имаме както дебела сянка, така и слънчице. Около препълнения бар ще има хамаци за преуморените.

Фестивалът ще се проведе малко след град Куклен, по пътя за манастира Св. Козма и Дамян, мястото се намира на около 2-3 километра преди манастира, отляво на пътя в боровата горичка.

line up:

Петък

СПЕНС
WOSH MC
ПОДНУЛЕВИЯ
DJ SKILL
SUNRISE PROJECT
(RAGGA ONE, HILLA, BADJO, ZIGG)
GRAMOPHONE CREW / DJ SET /
ANTONY /DJ SET/
SHOOTER /DJ SET/
DR. MORALES /FREESTYLE/
RIOT /BEATBOX/
BUSTO /BEATBOX/
TROUBLEMAKERS CREW (Breakdance), да се сложи след Busto beatbox
BLACK WIDOW /HAVE A NICE TRIP/
DJ KIT /CONTACT/ PSY TRANCE

Събота:

JOS VOGEL /LEADING ASTRAY UK/
DJ STEVEN
JAMES BONGG /PLATFORM/
SOUNDFORIA /PLATFORM/
BASSCATZ /PLATFORM/
PIKEBASS /DJ SET/HOUSE
BALKANBEAT /CUMBIA/
JOHN SHOOTER /COOKED FX/
ELECTRO PIONEER /COOKED FX/
БОРИС СЕРАФИМОВ /HOUSE/
DJ PASSIFIC /PROGRESSIVE TRANCE/
DJ MOON /CONTACT/
SHROOMS /CONTACT, UTAIKA RECORDS/ PSY TRANCE LIVE
Electro Pioneer /Cooked FX/
John Shooter /Cooked FX/
DEFLAX /CHILL OUT/
SHAKA BO /LIVE PROMO/
JUNK YARD /GARAGE PUNK/
JUNKY ART /FUNKY,DNB,EXPERIMENTAL/
MARSHMELLOW AMBIENT

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.