Премиера на Strength in numbers в България

0


Дата на събитието: 19.05.2012

Сподели

Shares

Strength In Numbers е съвместна филмова продукция на Anthill Films и Red Bull Media House, която има за цел да покаже ежедневния стремеж на всички байкъри да стиснат грипа и да завъртят педалите.

Това е чувство, което изпитват аматьори и професионалисти по цял свят, чувство, уловено и запечатано на лентата на Strength In Numbers, чувството, което ни обединява без значение какъв стил колоездене практикуваме. Точно тази обща черта, свързваща различните звена на колоезденето, е причината Anthill Films да привлекат и заснемат карането на огромен брой световни величия от спорта и да вложат над 2 години работа в този проект, който определят като най-амбициозния си до сега.

Кинематографите от Anthill Films прекарват две години в работа върху този филм, пътувайки до някои от най – емблематичните за маунтинбайк културата места, в търсене на завладяващи истории.

Мисията на екипа – да заснемат разнообразието на спорта – от кръговете на Световната купа, до дърт джъпмовете в задния двор, от най-големия байк парк в света в Whistler – до отдалечените трасета в Непал, от безкрайните фриирайд линии в Юта до норт-шоровете в горите на Британска Колумбия.

Strength in Numbers е едно обединяващо повикване за всички, които се занимават с планинско колоездене, без значение от местонахождението, езика или дисциплината. Филмът улавя един истински начин на живот, от професионалистите до тези, които тепърва се учат да обичат спорта.

Филмът по начало обхваща всичките аспекти на планинското колоездене, показвайки ни повече от 30 различни големи имена в спорта, включително: Andrew Shandro, Anthony Messere, Adam Billinghurst, Brandon Semenuk, Cam McCaul, Gee Atherton, Graham Agassiz, Matt Hunter, Rachel Atherton, Rene Wildhaber, Ryan Howard, Steve Smith, Thomas Vanderham и Wade Simmons.

За трета поредна година у нас, отново в Дом на киното, се излъчва на голям екран поредният дългоочакван филм за екстремно колоездене.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.