Ruth & Skankdal представят THE FUNKIEST

0


Дата на събитието: 05.05.2012

Сподели

Shares

Време е София да бъде разтърсена от изцяло българско фънк парти. Саунд системата на *MIXTAPE 5* ще бъде хвърлена в музиката, след като на сцената се изредят едни от най-продуктивните и активни български артисти. Подобно събиране може да бъде наименувано само по един начин. THE FUNKIEST. Вечерта ще бъде посветена на фънк музика във всичките и разновидности. През соул и диско, с джаз мотиви и различни ритъм секции. За да се влюбиш във фънк музиката, е нужно да я усетиш. Да я чуеш, изсвирена наживо. За миг да се пренесеш във времето, когато едно общество от музиканти е избухвало със своята музика, която не търпи закономерности.

Рут Колева и Skankdal в лицето на SAVA са подготвили за българската публика нажежени сетове. Партито ще бъде открито от Jun Yoshida, с еклектична селекция от диско и бугалу. Малко след това на сцената ще излезе, Рут заедно със своя Live Band. Те ще представи песни от последния си албум на певицата, както и ще изсвирят фънк класики от миналото. Парчета, които са се запечатали в историята на музиката и са отвърдили стилът.

След края на лайфа, Рут ще остане на сцената, а до нея ще застане SAVA от Skankdal / Camp Sessions. Младият диджей прекарва последните години в това да опознае основите на тази музика и сега е времето да го докаже. Заедно с Рут те ще направят сет, в който вокалите на певицата ще се сливат с неговото миксиране.

През цялото парти, на проектора ще вървят визии, подбрани от SAVA. Наскоро диджеят представи своя аудио визуален сет, а сега ще подбере сцени от американски филми от 70-те и 80-те. Ще видим полицейски гонки, танцови съзтезания и смешни сцени.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.