Кой кой е в This is dubstep!

0


Дата на събитието: 04.05.2012

Сподели

Shares

След парти избухването на 16bit, футуристичния, изтънчен звук на Phaeleh и издаването на първата българска дъбстеп компилация, най-младият промоутърски екип за ърбан култура и дъбстеп музика – Platform изненадва с най-грандиозното събитие в жанра, което се е случвало в България. Ето и главните заподозрени:

Get Darker – Lee Darkside (best Blog/Website & 3-rd best Radio @ dubstep forum awards)

Lee Darkside е основателят на GET DARKER, който обединява цялата световна дъбстеп сцена, като представя стотици интервюта и интерактивни шоу програми. Медията информира за най-актуалните артисти в жанра и организира събития с масова посещаемост. GET DARKER печели наградата на dubstepforum.com за най-добър блог/уебсайт за 2011 година.

DJ Youngsta & MC Toast (best DJ, best Radio Show & 3-rd best podcast @ dubstep forum awards)

DJ Youngsta е човекът, който получава най-много ексклузивна, неиздавана музика в дъбстеп стила. Радио и лайв изпълненията му събират песни, които не могат да бъдат чути никъде другаде. Неговата популярност набира скорост в държавите с най-солидна дъбстеп аудитория. Изпълненията му безспорно се отличават с атрактивност и завидна техника, заради което печели наградата за най-добър DJ на dubstepforum.com за 2011 година.

MC Toast е водещ на шоуто на Youngsta за 2011 година по RINSE FM. С премерения си стил, той печели мястото си на един от най-добрите host МС-та в дъбстеп жанра.

Distance (best Remix @ dubstep forum awards)

Distance е сред първите артисти в дъбстеп културата и собственик на Chestplate – лейбъл, който съществува от самото начало на стила. Той се изявява като продуцент, а и като изпълнител – създател на един от първите албуми в дъбстепа My Demons. И до днес продукцията на Distance остава на световно ниво. Какво по-красноречиво доказателство за това от първото място за най-добър ремикс на 2011 година.

This Is Dubstep

Серия от компилации, която има за цел да събере на едно място най-големите и скъпо платени имена в дъбстеп музиката. Това са артисти като Caspa, Skream, Rusko и Chase & Status. Тази концепция постепенно прераства в поредица от партита с огромна аудитория. THIS IS DUBSTEP получава основна медийна подкрепа от GET DARKER.

Rinse FM (best Radio Station @ dubstep forum awards)

Радиото, без което дъбстеп и грайм музиката не биха имали сегашната си популярност. RINSE FM създава платформа за развитието на тези стилове още в началните им години. Именно от там започват кариерата си световноизвестни артисти като Dizzie Rascal, Plastician, Skream, Wiley и стотици други. RINSE печели наградата за най-добро радио на dubstepforum.com за 2011 година.


Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.